Ystävänpäiväkortti

helmikuuta 11, 2014

DIY ystävänpäiväkortti, DIY valentine's day card
Tai miksei vaikkapa onnittelukortti hääparille tai olet ihana -kortti puolisolle aivan tavallisen tiistain kunniaksi. Saajan valitkoon jokainen itse. 

Kortin sisällä piilee yllätys, nimittäin sieltä avatessa esiin putoava letka sydämiä. Kiki Pikku-Okon elämää -blogista oli tehnyt tällaisen, ja tykkäsin ideasta niin, että tein samantien oman versioni aiheesta. Nyt houkuttaisi hankkia muitakin kuvioleikkureita. 

DIY ystävänpäiväkortti, DIY valentine's day card

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Uu mama! Hiano! Niin onksulla semmoinen sydänleikkuri sitten? Oon erinäisillä korttikursseilla kokeillut erinäisiä leikkureita mut jotenkin en oo koskaan ajatellut, että sellaisia vois hankkia itselleenkin.

  -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kävin tietty ostamassa ihan tätä varten! Tai siis tästä lähtien varmaan askartelen jatkuvasti sydämellisiä asioita, jotta tämä viiden euron investointi muuttuu kannattavaksi. Askartelukaupassa oli kyllä jotakuinkin miljoona erilaista leikkuria. Useimmista en keksinyt, mihin niitä tarttis, mutta hipelöin myös ympyränmuotoisia. Jätin kuitenkin vielä kauppaan, koska rajansa kaikella.

   Poista
 2. Hieno! Tuli valtava halu askarrella! Harmi vaan, että kortit pitäisi postittaa jo huomenna, joten taitaa jäädä ensi vuoden hommaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi listasin jo pari muutakin vaihtoehtoa, jos ystävänpäiväkortit jää kuitenkin lähettämättä ;) Näiden tekeminen oli kyllä varsin hauskaa ja mukavan nopeaa puuhaa. Ois voinut tehdä useammankin, mutta korttipohjia ei ollut loputonta määrää.

   Poista
 3. Oi miten soma! Mä just ajattelin eilen että täytyy saada aikaiseksi lähettää kortit, mutta harmittaa kun en ole itse ehtinyt/jaksanut tällä viikolla askarrella.. mä kans aina mietin et raaskisinko ostaa noita kuvioleikkureita, mut on ne vaan niiin käteviä! Ja yks minkä ehdottomasti tarvitsen, on sellainen leikkuri, jolla saa erikokoisia ympyröitä (siis isompi kuin pikkukuvioleikkuri)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvioleikkurinoviisi ilmoittautuu: ai onks semmonenkin, jolla saa tehtyä erikokoisia yhdellä vehkeellä? Mikä loistava idea, just katselin niitä ympyräleikkureita mutta hitostako sitä tietää, minkä kokoisia ympyröitä haluaa tehdä. Ne oli aika hintaviakin, eli aivan ex tempore -setteihin ei nyt viitsisi kuitenkaan useita hankkia...

   Poista