Sohvalla

helmikuuta 20, 2014

Nyt se sitten iski, niin kutsutun talven ensimmäinen ja toivottavasti myös viimeinen flunssa. Siis olen viettänyt aikaa vuoropäivin sohvalla ja sängyssä olotilasta riippuen. Olo on ollut onneksi sen verran kurja, etten ole ehtinyt juuri tylsistyä. Kaikki blogit on tosin luettu jo moneen kertaan läpi, joten kaipaisin uusia (vinkkejä?). Parastahan olisi, jos vieressä olisi pino lehtiä, mutta olenkin jo valittanut näistä saksalaisista...

Nyt olisi teoriassa hyvää aikaa neulomiselle, mutta käynnissä oleva työ ei inspiroi yhtään. Isoveli tuntuu tässä jotenkin tosi karhealta ja inhottavalta neuloa ja fiilis on muutenkin blääh. Ehkä sinnittelen raidan kerrallaan, niin eiköhän tuo tuosta valmistu ja pääsen jonkun toisen tekeleen pariin.

Saattaisit myös pitää näistä

14 kommenttia

 1. Ei kiva! Itse parannuin juuri omastani, joten voimia nyt sinne suuntaan ja pikaista paranemista! Mulla odottaa tossa vieressä pino uunituoreita aikakauslehtiä, voi kun voisin jotenkin luettuani teleportata ne sulle sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teleporttaus vasta oiskin jotain! Mahdollisuuden ollessa olemassa sitä ois varmaan hyödynnetty jo vallan jatkuvasti. Toisaalta, lompakkoni varmaan kiittää nykyisestä sijainnistani...

   Poista
 2. Sun ei varmaan auta muu kuin tilata puolet Suomen lehdistä. Vaan onneksi sitä ennen mä voin saapua ilahduttamaan eloasi sohvan pohjalla, jahka huomenna palaan pääkaupungista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jessss, tervetuloa! Ja nyt loppu noi tilausehdotukset, juurihan mainitsin lompakkoni!

   Poista
 3. minäkin olen taas nuhaisena, mutta oli pakko mennä tänään töihin. onneksi huomenna on vapaapäivä... pikaista paranemista meiile molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi tympeetä. Mä en oo onneks joutunut töihin, kun kotonakin on tullut lähinnä valuttua. Tänään yritän kyllä tehdä vähän töitä, ettei hommat ois aivan levällään. Sympatiat sinne!

   Poista
 4. Pari blogivinkkiä.

  Omalaatuisia havaintoja maailman menosta: http://soodaelina.tumblr.com/

  Unohdettujen alueiden merkityksestä kaupunkilaisille:(viimeisin juttu ei edusta normaalia sisältöä): http://esoteerinenmaantiede.blogspot.fi/

  Viime aikoina enemmän Ukrainasta, sitä ennemmin laajemmin: http://maailmajapaikat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos vinkeistä! Tän päivän aivotoimintaan sopii etenkin soodaelina.

   Poista
 5. Paranemisia! Minullakin on suhteellisen paljon blogeja lukulistalla, ja silloin iskee todellinen tylsyys, jos on sohvan vankina ja kaikki on jo selattu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä tilanteissa alan aina katsella muiden blogien lukulistoja sillä silmällä. Kyllä ne naistenlehdet ois kuitenkin välillä hyvä vaihtoehto! Onneksi sentään uusimman Glorian ruoan ja viinin pitäisi ehtiä tänne heti ens viikon alussa (tai tuurilla jopa huomenna!).

   Poista
 6. Täällä ilmoittautuu toinen ulkosuomalainen, joka ei ole tyytyväinen Saksan lehtitarjontaan! Löysin juuri kyllä erään saksalaisen lempiblogini ansiosta vähän erilaisen lehden, 12 Private Wohnträume, jossa on nimenomaan yksityishenkilöiden koteja ja ainakin uusimmasta numerosta pidin. Pikasta paranemista flunssasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistän katsastuslistalle. Saako vielä udella, mikä on tää lempiblogi? Mun lukulistalla ei jostain syystä ole käytännössä lainkaan saksalaisia blogeja.

   Poista
  2. Kurkkaapa stylingfieber.blogspot.com. Stephanien blogin kautta olen löytänyt paljon muitakin kivoja saksalaisblogeja ja yritän opiskella niitä lukemalla kieltäkin :)

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! Vaikuttaa mainiolta, aion ehdottomasti perehtyä tähän tarkemmin :)

   Poista