Pannunalunen puuhelmistä

helmikuuta 27, 2014



Viime viikolla askartelukaupassa käydessäni kävi jotenkin niin, että ostin sieltä lähes kaiken. Kuten esimerkiksi kolme pussillista puuhelmiä ja ohutta turkoosia nahkanauhaa. Niistä syntyi suitsait sukkelaan meille uusi pannunalunen.

Onhan näitä nähty jo maailman sivu, mutta se ei haittaa. Pidän erityisesti tuosta nahkanauhasta, se on kiva väripläjäys. Mies tietenkin tykkää, koska se on sininen. Millään muulla ei yleensä olekaan väliä (parempi olisi tosin luonnollisesti ollut, jos myös helmet olisivat sinisiä). Nyt tempaisin nauhan ihan yksinkertaiselle rusetille, mutta voisihan sille jotain muutakin tehdä.


Kaupassa silmiini osuivat myös ihanat eriväriset ja -kokoiset laatikot. Niitä oli esillä kasassa viisi erilaista, ja oli kuulkaa vaikeaa olla ostamatta niistä jokaista. Pitkällisen pohdinnan ja venkslaamisen jälkeen päädyin näihin kahteen. Näin kevään tultua sitä alkaa kaivata kirkkaita värejä. Laatikoissa on sisällä erinäisiä askartelu- ja käsityötarvikkeita, mutta oikeastaan niiden tärkein tehtävä on luonnollisestikin sijaita työpöydän reunalla elämää piristämässä.


pannunalunen puuhelmistä


Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Hyvä idea, pitääpä matkia.

  VastaaPoista
 2. Miekin innostuin moiseen kuukausi sitten. Rohmusin kans puuhelmiä sylillisen Helsingin askartelukaupasta. Valkkasin tosin tylsän nahkanauhan. Sinun on ihanan pirteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehdinkin jo harmistua tuolla kaupassa, kun en aluksi löytänyt kuin yhden hillityn värisen nauhavaihtoehdon. Onneksi sitten kuitenkin päädyin oikean hyllyn eteen :)

   Poista