Korvapuustimysteeri

helmikuuta 21, 2014


Leivoin korvapuusteja, koska täytyyhän moisten herkkupalojen parantaa sitkeämminkin sairaan oloa. Prosessi ei ollut aivan helppo leipojan heikohkon olon takia, mutta puustit saatiin aikaiseksi. Ja mitä tapahtui? 

Ne eivät maistuneetkaan! Huomasin miettiväni, että söisin oikeastaan mieluummin paprikaa. PAPRIKAA! 


Talouden toinen osapuoli voisi onneksi elää pelkillä korvapuusteilla, joten hätä ei ole tämän näköinen. Paiskasin pullat pakastimeen parempia aikoja odottamaan ja kaivoin jääkaapista sen mainitun punaisen vihanneksen. Tänään annoin korvapuusteille kuitenkin uuden mahdollisuuden. Kyllä noita nyt yhden söi iltapäiväteen kaverina, mutta ei edelleenkään oikein lähtenyt. Luovutan. 


Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Minä kyllä söisin korvapuustinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin normaalisti. En tiedä missä vika ja kenelle voin valittaa.

   Poista
 2. Juu, syö vain paprikaa ja muuta terveellistä. Vauva tykkää siitä ja protestoi kai kaneilin kumariinia vastaan. Nykytietojen mukaan makuaisti kehittyy jo kauan ennen syntymää, kun sikiö juo lapsivettä.
  http://www.onmeda.de/g-kinder/geschmackssinn-245.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun naapuri sanookin aina, ettei raskaana saa syödä kanelia. Syön silti, en ole löytänyt aiheesta mitään riittävän vakuuttavaa informaatiota. Mutta eniten sitä paprikaa :)

   Poista
 3. Vela-taipumukseni on ilmeinen, kun en edes ajatellut raskauden mahdollisuutta makuaistimuutoksissa, vaan pistin koko jutun flunssan piikkiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho! Puolustukseksesi (en oo tosin varma tarvitsetko puolustusta tässä tapauksessa) sanottakoon että en itsekään ajatellut että kyse ois raskaudesta. Mulla on välillä muutenkin näitä omituisia kausia.

   Poista