Vaaleanpunainen teehetki

maaliskuuta 01, 2014

Ihanaa, että päivän kauppareissu on jo hoidettu, eikä loppuviikonlopuksi ole mitään sen kummempia suunnitelmia. Aion tehdä vähän käsitöitä ja lukea uutta Glorian Ruokaa & Viiniä sekä mm. katsella, kun mies imuroi asunnon. Ei hullumpaa! Ensi viikonloppu hujahtaakin synnytysvalmennuskurssilla, joten nyt on hyvä nauttia tästä aikatauluttomuudesta senkin edestä.

Rento viikonloppu tuntui tarvitsevan lähtölaukauksen, joten keitin kupillisen teetä, jonka seurana oli sopivasti kupin ja alusen kanssa yhteensopiva mansikkamacaron. Joissain tilanteissa vaaleanpunaisen eri sävyt ovat kertakaikkiaan parhaita valintoja.

Mainittu Glorian Ruoka & Viini muuten kertoi teen olevan uusi kahvi. Tämä juuri kun olin ehtinyt manata teehifistelyn sulaksi mahdottomuudeksi. Voi olla, että joudun miettimään näkökantaani uudestaan. 

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Kivasti värit sattuu yhteen, olen itsekkin katsellut aina sillä silmällä noita sarjaton-kuppeja, mutta kun kahvi/tee/sun-muu-mukeja on jo kaappi pullollaan. Kannattaisi jossain vaiheessa vahingossa rikkoa pari, että saisi ostaa uusia :-) Tai kauniitten ja rohkeitten lailla saada raivokohtauksen niin että mukit lentää ;-) Saitko lisää infoa teehifistelyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on noita kaksi siitä huolimatta, että mukeja oli kyllä ennenkin jo riittävästi. Ostin ensimmäisen toissajouluna, kun se huusi nimeäni kaupassa. Kannatti, koska noi ovat kyllä nyt lempimukini aamuteellä. On suuri vääryys, ettei kahden hengen taloudessa kertakaikkiaan tarvita loputonta määrää mukeja!

   Teehifistely on vielä vähän vaiheessa, mutta hitaasti hyvä tulee ;)

   Poista
 2. Väkisinkin rentoutuu tällaisesta kuvasta ja kirjoituksesta vaikka kuinka olisi keskellä muuttoa. Sun blogista tulee niin usein hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! Teille tsemppiä muuttotouhuihin - mutta toisaalta, en kyllä epäile hetkeäkään etteikö hommat hoituisi, sähän oot tottunut pitämään monta rautaa tulessa yhtä aikaa.

   Poista