Isomahaisia kuulumisia

maaliskuuta 17, 2014

Kuvassa mahaansa kasvattava henkilö sijaitsee vakiopaikallaan eli sohvalla, jossa hän viettää suurimman osan hereillä kuluvasta vapaa-ajastaan. Jännää miten tähän pötsiin onkin ehtinyt jo tottua: absurdi ajatus, että olen joskus voinut maata mahallani. Toisaalta taas hämmästyttää, missä vaiheessa se on kasvanut näinkin paljon (puhumattakaan siitä, minkä kokoinen tuo uloke on lasketun ajan tienoilla kahden kuukauden päästä). 

Täällä äitiysloma alkaa kuusi viikkoa ennen laskettua aikaa, mikä ei ole yhtään liian aikaisin jos allekirjoittaneelta kysytään. Olen saanut nyt viikottain rautapiikin, joka on nostanut hemoglobiinin taas järjelliselle tasolle kohtuullisen suvantovaiheen jälkeen, mutta täydet työpäivät alkavat silti vaatia veronsa. Iltaisin akku latautuu mainitulla sohvalla.


Saattaisit myös pitää näistä

8 kommenttia

 1. Huh! Onpas se jo nyt melkoinen! No mutta ei ole enää pitkä aika kun pääset kasvattelemaan vatsaa ihan täyspäiväisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maha yllätti odottajan! Hauskaa on, että se näyttää kasvavan aikalailla pelkästään eteenpäin, joten loppuraskaudesta voin sitten säikytellä ihmisiä seisomalla ensin selin ja kääntymällä sitten valtaisan mahani kanssa näkyville. Kyllä tästä on nimittäin kaikki irtoava riemu revittävä!

   Poista
 2. Kiva kuulla kuulumisia! Ai siihen on enää pari kuukautta! Minä ajattelin vielä viimeisellä työviikolla, että minkä ihmeen takia täytyy jo jäädä töistä pois, mutta loman ensimmäisellä viikolla olinkin sitten jo aivan loman tarpeessa. Jaksaminen muuttui täysin. Että kyllä sen on kai joku miettinyt, että 6 viikkoa ennen on juuri sopiva aika - viimeistään! :) Hyviä vointeja sinulle! Sohva on ja tulee olemaan paras paikka seuraavat kuukaudet myös la:n jälkeen, veikkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kuluu tosi nopeasti, vaikea tässä on itsekään uskoa että kohta ollaankin jo toukokuussa. Raskauden eka kolmannes valui ohi todella hitaasti sen epävarmuuden takia (ja kun ei huvittanut vielä oikein kertoa kellekään eikä mitään edes näkynyt), mutta sen jälkeen ollaankin edetty jotenkin vaivihkaa niin, että uusi raskausviikko tuntuu alkavan jatkuvasti :)

   Ah, sohva! Oon niin tyytyväinen tohon meidän reilun vuoden takaiseen valintaan, ostos osui ihan nappiin. Tällä löhöämismäärällä kävisi varmasti ärsyttämään, jos sohva ei oiskaan mukava istua.

   Poista
 3. Noh, eipäs ole vielä isojalkaisen kuulumisia ;-) Kivasti kasvaa!

  VastaaPoista