Sisustusostoksia ja niiden suunnittelua

syyskuuta 26, 2010

Eilen olin Ellan kanssa Frankfurtissa DSW-tutustumisretkellä. Ei käyty kuin yhdessä kaupassa, mikä ei tarkoita että oltaisiin selvitty hommasta nopeasti. Kohteeksi valikoitui Ikarus, kolmikerroksinen sisustustavaratalo. Siellä oli kaikkee! Koeistuttiin tuoleja antaumuksella, ja mukavahan tuo himoitsemani yksilö oli, ei siitä pääse mihinkään. Ikaruksen palvelua ei voi kuin kehua: tarjoavat jopa mahdollisuuden ottaa tuoli muutamaksi päiväksi kotiin kokeiluun, ettei tulisi tehtyä virheostosta! Saattaa olla, että tehdäänkin niin Renén saavuttua kotiin ja haettua jossain vaiheessa auton. Tuolin istumakorkeus on muutaman sentin normaalia matalampi, joten ois hyvä varmistaa ettei tule pöydälleylettymisongelmia. Mikäli kaikki on kunnossa, ostan kyllä tuolin makuuhuonetta kaunistamaan. On se niin nätti! Selkänojakin joustaa kivasti, mikä lisää mukavuutta entisestään. Oon melko luottavainen että toinen puolisko ei tyrmää ostosuunnitelmaani.

Ihan tyhjin käsin en tietenkään päässyt lähtemään kaupasta. Mukaan tarttuivat meidän kotiin ja syksyyn täydellisesti sopiva Linumin tyynynpäällinen ja pari keittiöpyyhettä, maailman ehkä somimmat suola- ja pippurisirottimet ja yksi kirja. Kuvia ei nyt oo, koska kamera on Renén tapaan matkustanut Italiaan. Kirjasta voin kuitenkin kertoa hiukan: Titteli on Green Living ja kirjoittaja ympäristöaspekteihin erikoistunut arkkitehti Oliver Heath. Yleensä en juurikaan innostu sisustuskirjoista, koska niissä on huomattavan vähän sisältöä enkä keksi juurikaan syitä, miksi haluaisin selata ne läpi useammin kuin kerran. Tässä kuitenkin tuntui olevan asiaa vaikka muille jakaa, kuvat oli omanhenkisiä ja teema on kiinnostava. Odotan siis jännityksellä lukukokemusta.

Yksi asia pysäytti meidät molemmat, vaikkei kumpikaan raaskinut sitä lopulta ostaa. Nimittäin froteesta tehty pehmoleluelefantti! Onko moisen ostaminen sallittua jos taloudessa ei ole lapsia, ja jos ei, onko elefanttihimo riittävä syy niiden pikaiseen hankkimiseen? Kattokaa nyt! Noita voi myös tilata haluamastaan froteesta suoraan valmistajalta. Haluan!


Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia