Kuva seinällä!

syyskuuta 13, 2010


Käytiin lauantaina Mannheimissa etsimässä erinäisiä outdoor-varusteita ja autolle harhaillessa satuttiin sisään askartelutarvikekauppaan. Sieltä löytyi vihdoin kehys toiselle ostetuista kankaista, ja vieläpä erittäin edukkaaseen 15 euron hintaan. Eilen illalla pingotettiin kangas kehykseen, naulattiin ripustusasia parilla naulalla ja hakattiin vielä yksi seinään. Kaikki sujui niin helposti ettei tosikaan - paitsi tietenkin kankaan silitys, jonka jälkeen olin pari tuntia hyvin huonolla tuulella. Kangasta jäi vielä ylikin niin, että siitä saanee yhden tyynynpäällisen aikaan. Itsehän en käsityöihmeenä moiseen kykene, eikä ois kyllä ompelukonettakaan, mutta Renén äidillä on joku tuttu joka hurauttelee tommosia tostanoin vaan. Siispä tyyny, kuten myös toinen kangas valmiina tauluna, ilmestynee joskus ennemmin tai myöhemmin. Kankaana on tosiaan Teresa Moorhousen Onnen apila, joka on ollut Marimekon valikoimissa muistaakseni vuonna 2006. Kiva kuosi, näyttää oikein mukavalta tossa meidän olkkarissa.

Mannheimiin ajettiin siellä sijaitsevan valtavan Engelhorn-urheilutavaratalon takia. Käytiin keväällä joskus ostoksilla kaupungissa Renén kuultua lääkärinsä suosittelevan sitä erityisen hyvän tarjonnan takia. Tyyppi ei ollutkaan väärässä, sillä jostain tuntemattomaksi jääneestä syystä Mannheim on tosiaan ehdottomasti omiaan shoppailureissuille. Syynä on kuitenkin oltava ihan puhtaasti ostoksilla käynti eikä niinkään maisemien katsastelu, koska kauniiksi en voi kaupunkia kehua parhaalla tahdollanikaan. Kauppatarjonta kuitenkin lähes ylitti käsityskykyni, ja vietettiin jo ekalla reissulla pieni ikuisuus tässä jo mainitussa muistaakseni 6-kerroksisessa urheiluasiakaupassa. Nyt mielessäni siinteli joku ihanan pehmeä ja ennen kaikkea lämmin, hupullinen fleecevetskaritakki, ja René elätteli toiveita talvitakista.

Viivyttiin pelkästään tavaratalon outdoor-kerroksessa jotakuinkin parisen tuntia. René löysi lopulta pari potentiaalista takkiehdokasta, joiden miinuspuolena perinteiseen tapaan hinta, ja mä yhden tosi kivan fleecen. Aattelin kuitenkin tilata sen nohevasti netistä, koska parempi värivalinta ja muutaman euron edukkaampi hinta. Nyt on sit värinvalkkausongelma! Meinasin eka sinistä, mutta sit tajusin ettei se sovi yhtään mun takkiin. Siispä ehkä punainen, vai onkohan kuitenkin vähän ärhäkkä, hmm. Soma se on joka tapauksessa! Ehkä toi myös lämmittäisi ihan jo värinsä puolesta ällöharmaina talvipäivinä.


Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia