Kirotut saksalaiset

syyskuuta 15, 2010

Yleisesti ottaen nää paikalliset on musta ihan mainioita veikkoja, mutta yksi asia mua suoraan sanottuna kyllä vituttaa. Oman vuoron odottaminen on nimittäin jäänyt vissiin jossain vaiheessa kertakaikkiaan opettamatta. Joudun kohtuullisen usein asioimaan apteekin kaltaisissa jonotusta vaativissa paikoissa, joissa on monta tiskiä. Kaikista paras vaihtoehto olisi tietenkin keksiä myös täällä jonotusnumerosysteemi, mutta kykenen vielä hyväksymään sen tosiasian, että se ei näytä levinneen tänne asti. Toisena, ei myöskään lainkaan huonona ideana näkisin yhden (1) jonon muodostamisen, jolloin Jürgeniä ennen paikalla ollut myös pääsisi Jürgeniä ennen tiskille. Vaan ei! 

Mua kertakaikkiaan KYRSII, että useimmiten erehdyn luulemaan paikalla olevan jonontapaisen koskevan vähintäänkin lähimpiä tiskejä, asetun jonon jatkoksi ja mun jälkeen paikalle tullut mummo/pappa/nuori/vanha asettuu ihan röyhkeesti juuri asioivan henkilön taakse odottamaan vuoroaan. Parhaimmassa tapauksessa nää eivät edes jaksa odottaa kärsivällisesti siinä yhdellä tiskillä, vaan vaeltelevat pitkin jonotusaluetta. Jos satut jostain ihmeen syystä pääsemään tiskille jotakuinkin omalla vuorollasi, tulee nämä vaeltelijat sitten olan taakse puuskuttamaan. Mulla ois siis useimmiten parempaakin tekemistä kuin seisoskella apteekissa/elektroniikkaliikkeessä/aivan missä tahansa odottamassa rahojeni menettämistä, ja vaikka ei oliskaan niin haluan silti hoitaa asian niin nopeasti ja sulavasti kuin mahdollista. Tämä kuitenkin edellyttäisi sitä, ettei mun tarttisi lähes joka kerta havaita saksalaisen katsovan oikeudekseen änkeä kaikkien muiden edelle. Perkele.

----
Uusi tietokoneeni saapui tänään. Siihen piti asentaa ihan itse kaikki Windowsista lähtien, mikä kuulosti ensikuulemalta tosi vaikeelta kääk. Käytännössä kävi kuitenkin ilmi, että kaikki tarvittavat hommat hoituivat kahdella cd-levyllä ehkä reippaassa tunnissa. Kaikkia ohjelmia en ehtinyt vielä asennella, joten Office, Origin ja kumppanit odottavat vuoroaan huomisaamuun. Kaikki sujuu oikein mallikkaasti ellei lasketa sitä, että maha on ollut pirullisen kipeä koko alkuviikon aina lounaasta lähtien. Vähempikin pistää ärsyttämään, ja sitten vielä siihen päälle nää jonotustaidottomat saksalaiset saakeli. Kävin kosto-ostoksilla luomumarketissa ja hankin kolmea erilaista mahaystävällistä yrttiteetä. Eka on kokeilussa, sisältää paljon kardemummaa eli jotain hyvää ainakin vaikkei nyt mahaa parantaisikaan.

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Aivan verenpaine nousi täälläkin kun luin sikäläisistä jonotustavoista. :D Puuh. Melkein näin mielessäni miten sun päästä kuului kuvailemassasi tilanteessa *poks* ja aloit mesota Jürgeneille oikeaoppisesta jonottamisesta. Jos näin joskus käy niin kirjoitathan yksityiskohtaisen kuvauksen tapahtumasta. Kiitos. Ja sano sille mahalle että nylloppu tommonen.

    VastaaPoista
  2. Nyt ollaan niin pitkällä että lauantaina jopa myös Renéllä meni hermot apteekissa! Tämä siitä huolimatta että se on saksalainen.

    VastaaPoista