Ranskalaisessa kaupassa

joulukuuta 07, 2013

Ihan meidän lähellä on ranskalainen ravintola vieressään kauppa. Käymme hakemassa vähintäänkin patongin pari kertaa kuussa, ja usein mukaan tarttuu myös pala piirakkaa. Tai viiniä, ja ehkä myös pari juustoa, tai miten olisi joku makkara tai marmeladi... Ja joka tapauksessa tietenkin jälkkäriksi, alkupalaksi tai ihan muuten vaan vadelmamacaron. 


Parasta on, että meidät tunnetaan jo niin hyvin, että joka visiitillä vaihdetaan kuulumisia. Häiden jälkeen saimme lahjaksi pieniä herkkuja. Tänään päätimme syödä palat piirakkaa saman tien paikan päällä, ja ne lämmitettiin takahuoneessa. Istuimme tyytyväisinä viinihyllyjen keskellä herkkuja mutustellen ja jatkoimme sitten matkaa patonki laukussa. Ensi viikolla uudestaan!


Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Voi miten ihanalta kuulostaa! Juuri tuollaisen puodin haluaisin meidänkin nurkille! (no joo, realismi kehiin, ei tule tapahtumaan...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä mun ehdoton lempparikauppa! Siellä tuoksuukin niin hyvältä, että tekee samantien mieli ostaa aivan kaikkea. Omistaja on saksalais-ranskalainen pariskunta, joilla on se ravintolakin. Mutta ei pidä luulla, että täällä on kaikki putiikit noin idyllisiä, kyllä toi on positiivinen poikkeus. Mutta oli miten oli, tuolla käydessä ei harmita että asun täällä, vaikka aiemmin ois ollut mikä Suomi-ikäväkohtaus käynnissä :)

      Poista