Lahjoita joulu myös muille

joulukuuta 09, 2013

All I ever wanted is here -blogin Karla ja Kotivalossa-blogin Katri ovat kertoneet tavastaan antaa joulun iloa myös vähävaraisille. Olen itsekin tänä vuonna mukana. Meillä on muutaman tytön porukka, jolla kokosimme facebookin Jouluapua-ryhmän kautta joulupaketin perheelle, jolla ei muuten olisi lainkaan mahdollisuutta joulun juhlimiseen. 

Perheiden tarinoiden lukeminen oli kyllä silmät avaava kokemus. Meillä on niin paljon kaikkea, ihan yltäkylläisyyteen asti, että toisenlaisenkin todellisuuden olemassaolo unohtuu helposti. Karlan blogista löytyy hyvä lista erilaisiin avustusvaihtoehtoihin: olisiko siinä tai tuolla Jouluapua-ryhmässä sinullekin jotain?

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Sinut on haastettu :))

  http://im-gonna-live-my-life3286.blogspot.fi/2013/12/blogihaaste.html

  VastaaPoista
 2. Kiva kun sinäkin kirjoitit tästä ja hienon tempauksen olette ideoineet ja toteuttaneet! Olen vähän skeptinen monien hyväntekeväisyysjuttujen suhteen, (lähinnä suorien rahankeräysten) mutta Joulupuu tuntuu niin oikealta, tärkeältä ja helpolta, että oikein odotin tänä vuonna niiden keräyspisteiden ilmestymistä. Toivottavasti ensi vuonna keräys on vielä useammassa paikassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan aiemmin edes osallistunut mihinkään joulukeräyksiin. Kaveri sitten pyysi katsastamaan tuon jouluapuryhmän ja kysyi, lähtisinkö mukaan. Ei tarttenut hirveän kauaa harkita. Panokseni jäi tosin sijainnista johtuen lähinnä tilisiirron varaan, mutta onneksi tytöt hoitivat hankinnat esimerkillisesti :)

   Poista