Jouluolo, missä lienet

joulukuuta 03, 2013


Ensimmäinen adventti tuli ja meni ja pipareitakin on paistettu, mutta jotenkin ulkona viheriöivä nurmikko ja viitisen lämpöastetta ei oikein edesauta joulufiiliksen tuloa meidän mittapuulla ahkerahkosta kodin koristelusta ja ajankohtaan sopivan musiikin kuuntelusta huolimatta. En oikein tiedä mitä täsmäaseita tässä vielä kokeilisi.

Torttuongelmani on sentään ratkaistu, koska siskon kontaktien kautta talouteemme ilmestyi purkki kotimaista luumuhilloa. Jos nyt aivan lähtee viilaamaan pilkkua, voisi tuskailla voitaikinalevyjen aivan väärää kokoa, mutta kyllä noistakin ihan hyviä joulutorttuja saa aikaan. Täytyykin hakea pikimmiten lisää taikinaa ja syödä ihan ensi hätään näitä pipareita.

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Joulu hakusessa täälläkin. Jotenkin on vaikea mieltää tällä hetkellä, että kolmen viikon päästä on jo jouluaatto! Vihertää täällä Helsingissäkin ja lämpöasteista löytyy eikä lumesta tietoakaan. Voisit kuunnella joulumusiikkia netistä www.jouluradio.fi . Sieltä kuuluu erilaista joulumusiikkia ympäri vuorokauden. Hyvää joulun odotuksen aikaa! T. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen juuri korkkasinkin jouluradion. Tykkäsin kovasti kevyen musiikin kanavasta, joka sattui sopimaan mielialaani. Tämä tulikin tarpeeseen, sillä Spotifysta oli jo vaikea keksiä uutta kuunneltavaa. Ei samoja joululauluja jaksa kuitenkaan viikkotolkulla. Ehkä tämä tästä, tänään ajattelin tehdä niitä torttuja ja aloitella joululahjatehtailun. Jos näen vilauksen joulutunnelmasta, käsken sen poiketa samantien Helsinkiin! :)

   Poista
 2. Minä en nyt vielä ole sortunut jouluradioon... Viime lauantaina tein siskoni kanssa pipareita (tai ennemminkin saksalaisia "Gutsle") ja kuuntelimme iskelma.fi:tä! Kunnon suomalaisia hittejä, ja välillä myös vähän englanninkielisiä. Naurattaa usein, kun kuuntelee sanoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo iskelmä! Pitääkin kokeilla, kun jouluradio alkaa seuraavan kerran kyrsiä eikä Spotifystä mukamas löydy mitään kuunneltavaa.

   Poista