Tämän vuoden paketit

joulukuuta 27, 2013

Tulen tässä vähän myöhässä raporttieni kanssa, mutta ei kai tuo niin justiinsa. Siis esittelyyn pärähtävät tämänvuotiset aikaansaamiseni paketoinnin saralla. Valitettavasti perinteisen muotoisia lahjoja ei ollut loputtomiin, joten pakettejakaan ei tarvinnut tehdä kovin montaa. Paketointi on ollut aina lempipuuhaani, joten onneksi kirjekuorta suurempia lahjoja oli edes muutamia.Pakkauspaperi (vai onko se nimeltään voimapaperia?) on aina varma valinta. Tänä vuonna ostin käsityömessuilta erinäisiä leimasimia, joten jouluisasti viheriöivä kuusikko ilmestyi tämän vuoden koristukseksi. Frankfurtin suomalaisilla joulumarkkinoilta ostin lisäksi nimeäni kovaan ääneen huutanutta Marimekon paperia. 

Kummitytön lahjalle tein voimapaperista pussin Vatsasekaisin Kilinkolin -blogin joulukalenterista löytyneen ohjeen mukaan. Homma oli niin helppoa ja hauskaa, että taidan tehdä näitä jatkossakin kaikille epämääräisen muotoisille lahjuksille. Pussissa oli sisällä joulumarkkinoilta löytynyt karhu. Herran (tai rouvan?) mahassa on spelttijyviä, joten nopeasti mikrotettuna sitä voi käyttää apuna pikkuneidin mahdollisten vatsakipujen lievitykseen. Kylmänä se kelpaa tietenkin ihan vaan perinteiseksi kaveriksi.


Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Heh, muistan kyllä voimapaperi-nimityksen. Kiva idea nuo leimat, minäkin tykkään enemmän tuollaisesta paperista kuin niistä kiiltävistä kirjavista joulupapereista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Eikä tuon kanssa ole rajoitettu pelkkään jouluun, mikä on myös mukavaa.

      Poista