Valinnan vaikeutta

elokuuta 24, 2010

Tänään ilta kuluu aika rauhallisissa merkeissä. René opettelee suomea hankkimansa ilmeisen hyvän ohjelman avulla (uusin opittu lause meidän täytyy syödä pizzaa joka päivä, hmm) ja mä välttelen velvollisuuksia. Siispä sen sijaan että lukisin materiaalitieteen fysikaalisia perusteita, pohdiskelen kangasasioita. Meidän seinät huutaa edelleen tyhjyyttään, ja kiva vaihtoehto ois askarrella jostain nätistä kankaasta kehyksen ympärille taulu. Marimekko ois tietenkin varma vaihtoehto (plus en keksinyt muita valmistajia paitsi Finlaysonin, jolla ei ollut mitään kiinnostavaa), ja muutamia ehdokkaita löysinkin.

Eija Hirvi: Keisarinna

Keisarinna on mukavan rauhallinen ja nätti. Vaaleana ehkä ennemmin makkariin, sinisenä kävis sekä sinne että oikeestaan myös olohuoneeseen telkkariseinälle.

Pia Holm: Tuliainen
Tuliainen taas on musta kanssa kiva, ja siinä ois sekä sinistä että oranssia, jotka molemmat löytyy meidän makkarista. Ois ehkä aika kiva sänkyä vastapäisellä vaalealla seinällä. En tosin oo ihan varma sinisen sävystä.

Maija Louekari: Hetkiä
Hetkiä on rauhallinen ja mustavalkoisuudestaan huolimatta tunnelmallinen. Se vaatisi taakseen värillisen seinän. Makkari lienee tarkoitukseen parempi vaihtoehto, koska olkkarissa näkisin mielelläni vähän väriä. Ehkä tää ei kuitenkaan oo sängyn yläpuolelle paras valinta.

Aino-Maija Metsola: Sirkku
Tää sopisi kumpaankin huoneeseen ja mille tahansa seinälle. En oo vaan ihan varma, onko kuosi tosi kiva vaiko hiukan jotain särmää kaipaava. Hm. Sinistä ja keltaista meillä on kumpaakin olkkarissa, joten sinänsä tää ois sinne oikke hyvä valinta.

Maija Louekari: Siirtolapuutarha
Viimeisenä jokerivaihtoehtona on toinen Maija Louekarin kangas, tällä kertaa väripläjäyksenä. Tää joko ois kiva tai sitten hetken päästä pelkästään liian värikäs. Musta jollain tavalla kuitenkin tosi symppis.

Siinä ne oli! Jos on mielipitei, saa kertoo. Taidan tehdä toivioretken Frankfurtin Marimekkoon tässä vielä jonain lähipäivänä, kun on vapaa-aikaa vaikka muille jakaa. Sitä ennen pitää esitellä vaihtoehdot Renélle ja toivoa että sillä on edes jostain kankaasta muu kuin tyrmäävä mielipide. Se vaikuttaa kyllä tykkäävän Marimekon kuoseista, joten oon ihan toiveikkaalla mielellä jopa.

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia