Hankintoja

elokuuta 26, 2010


Kankaita löytyi kyllä eilen, tosin ei tietenkään niitä mitä harkitsin etukäteen ja esittelin täälläkin. Myymälässä ei ollut etsimistäni ehdokkaista kuin Siirtolapuutarha, joka oli livenä niin ärhäkkä ja ennen kaikkea SUURI että hylkäsin sen samantien. Suurimmassa osassa kankaista oli sama ongelma: raportti eli toistuva kuvio on kerta kaikkiaan niin valtava, että kangasta pitäisi ostaa aika jäätävä pala. Meillä toki huonekorkeuttakin riittää, joten sinänsä ei tarttis hirveesti pelätä. Jotenkin kuitenkin palaset näytti kaupassa niin isoilta että hylkäsin suurimman osan. Värit oli kanssa aika haastavia, etenkin olkkarin keltaisen seinän takia. Makkariin oisin kyllä löytänyt muutamiakin asioita, mutku toinenkin huone tarttis seinän täytettä! Käsittämättömän pitkän jahkailun jälkeen päädyin kahteen kankaaseen, joista molemmat vanhaa mallistoa ja siksi sekä alennettuja että mahdottomia löytää netistä.


Mukaan lähtivät lopulta Maija Isolan Heinän myynnistä poistunut sävy sekä Teresa Moorhousen Onnen Apila. Ripustusratkaisua ei olla vielä saatu päätettyä, edessä lienee toivioretki rautakauppaan tässä kunhan on aikaa.

Tänään kävin ensin lääkärissä (jossa mulla oli aika varattuna puoli yhdeksältä, minkä loogisena seurauksena olin vuorossa kymmeneltä) ja sen jälkeen pyörimässä kaupungilla aikomuksenani katsastaa farkkutarjontaa. Löysinkin yhdet, ja vahingossa myös seuraksi vetoketjullisen hupparin. Nyt on syysvaattei aivan riittämiin. Päätin myös etten jaksa potea huonoa omaatuntoa ostoksista. Ens viikolla meen jo töihin, mikä tarkoittaa palkkaa lähitulevaisuudessa. Lisäksi huppari oli alennettu.


Päivän hymyilyttävin ostos oli kuitenkin pikku tiikerin oma tee, joka oli tietenkin ehdoton hankinta  ensi viikon keskiviikoksi rohkaisemaan ensimmäisenä työaamuna :)


Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia