Sisustusasioi

elokuuta 07, 2010

Varoitus: sisältää luultavasti jotakuinkin ainoastaan Meeriä etäisesti kiinnostavia löpinöitä.

Vietin tänään sisustusteemaista iltapäivää käydessäni kaupungilla. Harhailin hetkeksi sisään yhteen suosikkikaupoistani, eli kaupungin ainoaan paikkaan, jossa myydään Iittalaa. Joku keski-ikäinen herrasmies sieltä osti juuri kuusi kappaletta Aarne-sarjan cocktaillaseja. Oli sitten pakko kysäistä että mistä hän ylipäänsä tietää koko Iittalan, kun kukaan mun tuttavapiiristä ei oo koskaan kuullutkaan koko firmasta (eikä siten ymmärrä miksi mukista pitäisi maksaa yli kymmenen euroa...). Kuulemma asia on niin, että kaikki designista vähänkään ymmärtävät tietävät kyllä Iittalan ja muut pohjoismaiset merkit ja suunnittelijat. Liikun selkeesti väärissä piireissä, eiku siis tehtävänäni on levittää ilosanomaa!

Itse jätin tällä kertaa viinilasit hyllyyn ja jatkoin matkaa seuraavaan etappiini eli pieneen keittiöitä, huonekaluja ja - mikä erityisen kiinnostavaa - muun muassa Linumin tekstiilejä myyvään liikkeeseen. Kierrettyäni kaupan eka muutamaan kertaan läpi ja haluttuani sieltä Kaiken ostin pari (no neljä) tyynynpäällistä. No heti näyttää kivemmalta kun on jotain järjellisiä tekstiilejä! Niiden sijoituspaikka on tosin vielä vähän epäselvä. Toistaiseksi ovat sängyn päällä, mutta joudun ehkä noutamaan sohvalle kans muutamia, kröhöm.


Kämpän jättiläismäiset seinät huutaa vielä tyhjyyttään, ja oonkin surffaillut viime ajat kiinteän olomuodon fysiikan kiehtovan maailman sijaan yhdessä nettikaupassa, josta voi ostaa kuvia painettuna haluamalleen materiaalille. On siellä vaiks mitä kivaa, mutta luulen että tää lokki päätyy meille :)

Saattaisit myös pitää näistä

1 kommenttia

  1. Vaativa minimikohdeyleisösi kiittää ja kumartaa, kiinnosti. :)

    VastaaPoista