Jämäpalat paidoiksi

maaliskuuta 19, 2016

lapselle ommeltu t-paita, nosh organics kangas, paita jämäpaloista
Tässä reilun vuoden mittaisen ompelu-urani aikana kaappiin on kertynyt jos jonkinlaisia jämäpaloja. Ne alkoivat ärsyttää ja viedä ihan liikaa tilaa, joten päätin käydä varastot (lue: epämääräisen kasan kaapin pohjalla) läpi ja yrittää päästä edes osasta eroon. 

Ensimmäiseen paitaan sain upotettua kolmenkin kankaan epämääräiset jämät. Tähän olen tosi tyytyväinen, värit sointuvat yhteen just eikä melkein ja sitähän uskoisi, että mulla oli alunperinkin ajatuksena yhdistää nämä näin!


Paidassa on kahta NOSHin kangasta, kelta-valkoista kidettä ja keltaista flaméta (flaméa?). Niistä molemmista tein itselleni viime kesäksi topin, ja flamé-pala pääsi jo kummitytön jämäkangaspaitaankin. Kaikki loput menivät nyt tähän, joten tässäpä oli oikein kivoiksi tuotoksiksi muuttunut kangas! Tummansininen jääkarhukangas on Birch fabricsin. Siihen tuli pesussa mystisiä raitoja, joita ei tämän jämäpalan kohdalla voinut oikein enää jättää pois paidasta, mutta meinasin kuulkaa että ihan sama!  

Keltainen flamépala oli sen verran nafti, että paita uhkasi jäädä ratkaisevasti sentin-pari liian lyhyeksi. Eipä hätä tämän näköinen, meinasin ja laitoinkin helmaan suikaleen resoria. En jaksanut huolitella tai kääntää sen toista reunaa vaan meinasin, että kyllä se välttää noinkin. Toiset paidat ovat NOSHin kankaista. Niihin ei liittynyt yhtä suurta yhdistelyä, kaapista löytyneet palat olivat nimittäin hieman suurempia. Ompuista syntyi jopa ihan kokonainenkin paita vihreän resorin jämillä, ja krokotiilit saivat seurakseen raitakangasta. Laitoin sitä myös resorin sijaan kaula-aukkoon ja hihoihin, musta noista pystyraidoista tuli aika kivat. 

Kuvausassistentti olikin tänään taas salamana paikalla, joten lopuksi keskityimme vielä tuotteiden asettelun optimointiin.  


Ich wollte unbedingt endlich mal einige Reststücke von verschiedenen Stoffen los werden. Diese Kombinationen sind entstanden! Mein klarer Favorit ist das blau-gelbe T-Shirt, die Stoffe passen super zusammen. 

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Siis superkivoja!! Tuo helman suikale on kyllä oikeasti tosi kiva yksityiskohta, kun se sieltä vähäsen vilkkuu. Sitä voisi tehdä tuollaisen kyllä ihan varta vasten! :) Onkohan sulla muuten mitään neuvoa, miksi mulla näkyy puhelimella selatessa sun blogin kuvista vaan puolet..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa mäkin mietin! Saatan tehdä näitä useamminkin ihan tarkoituksella :)

   Ja kääk, no ei ole mitään neuvoa eikä ollut myöskään mitään tietoa mistään puoliksi näkyvistä kuvista! Mikä käyttis/puhelin sulla on? Tiedän että tää on ilmeisesti iPhonella vähän hankala luettava kun marginaalit puuttuu (en oo siis ehtinyt perehtyä aiheeseen, koska en löytänyt pikagoogletuksella mitään), mutta mistään puoliksi näkyvistä kuvista en kyllä ollut tietoinen! Tätä pitää selvittää hyvin pikaisesti! :o

   Poista
  2. Mulla on ihan perus Lumia. Edelleen näkyy vain toinen reuna, en sitten tiedä näkyykö ne kenellekään toiselle niin. Varmaan useimmat näkee kokonaisena kun ei ole tullut tietoa sinne?

   Poista
  3. Krooh pitää siis googlailla enemmän. Tää on ilmeisesti nimenomaan Lumian tai tarkemmin sanottuna windows-puhelimien ongelma, niissä responsiiviset sivustot ei ilmeisesti näy usein oikein ilman kikkailua. Pitää yrittää muokata tota koodia sen osalta, mutta ehdin kyllä perehtyä asiaan vasta pääsiäisen jälkeen :( Lähetään just kohta ajamaan kohti Müncheniä!

   Ilmeisesti kovinkaan moni ei lue tätä lumialla, koska en oo tosiaan saanut palautetta aiheesta. Androidilla kaikki näkyy just kuten pitääkin. IPhonellakin on tosiaan se marginaaliongelma, joten perehdyn asiaan nyt sit varmaan kunnolla kunhan palataan kotiin.

   Poista