Uusi koti langoille

kesäkuuta 12, 2013


Finnish design shopissa oli joskus muinoin äksön, jossa sai alekoodilla kaikesta -20 %. Allekirjoittanut innostui tästä tietenkin kovasti, joten tilaukseen lähti erinäisiäkin asioita. Näistä mainittakoon etenkin kuvassa oleva Muuton Restore. Olin himoinnut koria jo pienen ikuisuuden, joten halvennus toimi kivana (teko)syynä ostotapahtumalle. Toimituskin oli nopeaa (ja ilmaista myös tänne ulkomaille!), joskin on sanottava, että tilauksessa mukana ollut, korin sisään laitettu leikkuulauta oli hajottanut ensimmäisessä lähetyksessä sekä korin että itsensä ja toisella yrittämällä pelkästään itsensä. Kolmas kerta sanoi toden ja myös lauta saatiin tänne ehjänä.

Kätevää on, että Restore on hieman edellistä lankakoriani suurempi. Siis näyttää siltä, ettei lankoja ole lainkaan liikaa! Kuten tiedämme, totuushan on toinen. Taidankin tästä siirtyä edistämään ikuisuusprojektiksi muuttunutta villapaitaa.

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

  1. Aika pirtsakka koti. Mutta mitä silmäni näkevätkään, et oo edistänyt pöllöä?! Raukalla ei oo silmiä päässä.

    VastaaPoista
  2. No en tietty oo, koska eihän mulla oo hommaan soveltuvaa neulaa! Saatan lähiaikoina ostaa moisen, tai sitten en. Riippuu aina päivän kunnosta! Ootko muka ite jo saanut patakintaan valmiiksi häh?

    VastaaPoista
  3. No tuota en. Tekosyynä huomautan, ettei mulla ole tarvittavaa vanua, mutta tosiasiassa en oo saanut vielä siirrettyä sitä edes lankakoriin. Taisi mennä tämä hieman vieraisiin pöytiin huuteluksi, mutta ei puhuta siitä.

    VastaaPoista