Fail

kesäkuuta 08, 2013Jokunen lukija saattaa muistaa, että mulla on käynnissä ehdottoman ehdoton langanostokielto. Koska blogi ei ole viime aikoina varsinaisesti täyttynyt valmiiden käsitöiden esittelystä, voi kukin päätellä kiellon olevan edelleen hyvin ajankohtainen. Lisäksi Pilvillä ja mulla on käynnissä lankavarastonpienennyskisa, jonka otan toki äärimmäisen vakavasti.  Nyt kuitenkin saattoi käydä niin, että toin Suomesta mukanani KILON lankaa. Syytän tästä kaikesta junamatkaa Tampereelta Helsinkiin sekä rautatieaseman ärrää, jossa oli kasa Novitan kesäkäsityö-lehtiä houkuttelevasti esillä. Ihan viattomasti ilman minkäänlaisia taka-ajatuksia ostin lehden matkalukemiseksi, ja seuraava muistikuvani onkin tilanteesta, jossa huomasin käveleväni ulos Novitan LankaDelistä painavan pussin kanssa. Onnistuin sentään ilmiömäisesti jättämään juuri ratkaisevalla viime hetkellä kaikki vadelmanväriset bambulangat kauppaan, mistä jaettaneen puolikas papukaijamerkki.

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Viatonta käsityö lehteä ei ole olemassa! Puolikkaan, tai ehkä peräti kolme neljännestä papukaijamerkistä olet toden totta ansainnut, minä jos saan bambulankaa käsiini, en siitä irti päästä ennen kuin se on vaihtanut omistajaa.

  VastaaPoista
 2. Mä en ole uskaltanut edes katsoa Novita-lehteen päin. Ostokiellosta huolimatta palautin tovi sitten lähemmäs neljä kiloa trikookudetta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoh! Neljä kiloa! Kerronpa tämän kanssa-asukkaalle seuraavan kerran, kun kuulen kettuilua ostoksistani.

   Poista