Mitä ajattelin tänään

kesäkuuta 22, 2013


Ensinnäkin. Mikä hitto siinä on, että vaikka ihminen löytää oman urheilulajinsa (spinning) ja on joka tunnilla niin onnessaan, että virnistää kuin kuuluisa Hangon keksi minkä hikoilultaan jaksaa, vaatii tunnille lähteminen joka ikinen kerta saman sisäisen taistelun à la nnggghhh onks ihan pakko, oikeestaan juuri tänään en kyllä ehdi/pysty koska tekosyy x?

Toisekseen. On todella ärsyttävää, että tykkää alkoholipitoisista drinksuista, mutta eihän niitä voi ryystää kuin yhden jos sitäkään ilman joutumista tilaan, jossa seuraamukset ovat havaittavissa viimeistään seuraavana aamuna. Arvostaisin, jos jossain olisi alkoholinmakuista uutetta, jota voisin lisätä askartelemaani cocktailiin niin, että se ei maistuisi vaan limsan ja mehun/marjojen/muun ainesosan sekoitukselta vaan aidolta tavaralta ilman sivuvaikutuksia. 

Lisäksi mainittakoon, että ryhdistäydyimme ja kävimme tässä hääteemaisella tanssikurssilla. Tänään oli kolmas ja vika kerta, ja nyt valssi, wienervalssi sekä discofox/disco-swing/mikä ikinä se onkaan nimeltään suomeksi sujuvat kuin vettä vaan ellei jopa paremmin. Jätän yleisön jännitykseen enkä kerro, huijasinko juuri tanssien onnistumisen suhteen tai että tanssimmeko lopulta häissä vai emme. 

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia