BESSY: Jälkitunnelmat

marraskuuta 16, 2009

Huh kotona. Raahauduin kämpille yhdentoista maissa eilen illalla ja nukuin kuin tukki - kahdeksaan saakeli. Sen jälkeen harrastin pätkäunta puoli yhteentoista, jolloin oli syytä nousta ehtiäkseni ajoissa syömään koululle. Tänään ois ollut puolijohderajapintaluento iltapäivällä, mutta totesin että se varmaan pärjää myös ilman mua. Tänään aattelin ihan vaan puhtaasti koomailla kämpillä, huomenna yritys numero kaksi ajattelevana ihmisenä.

Viikko oli sairaan siisti, mutta myös hyvin uuvuttava. Oikeestaan oon hämmästynyt että paikan päällä ei väsyttänyt sen enempää, yleensä kuitenkin jokapäiväisen tuhoutumisen estämiseen tarvitaan minimissään kahdeksan tuntia per yö. Ilmeisesti koko paikka oli niin siisti etten innostukseltani ehtinyt väsähtää. Otin erinäisiä valokuvia, joissa näkyy paljon kaapeleita ja sotkua ja tyhjiölaitteistoja - katsotaan laitanko yhden johonkin, jotta voitte päivitellä että voi moro mitä jotkut tekeekin vapaaehtoisesti.

Nyt keskityn loppupäivän ajan koomaamiseen ja kaikenlaisten aktiviteettien välttelyyn. Jatkan myös edelleen kyseenalaiselle huumorille hihittelyä, löysin pari tuntia sitten muutaman lupaavan sivuston hoho.

PS. Tää on iskälle:
Mitä Darth Vader sanoi optikolla?
- En näe Lukea.

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia