Vuoden 2014 ite tehdyt

tammikuuta 07, 2015

Kaikki muut ovat tehneet vuosikatsaukset jo aikoja sitten, mutta meikä on muodikkaasti omassa tahdissaan ja hoitaa homman, kun ehtii. Vuoden 2013 lopussa uhosin tekeväni alkavana vuonna enemmän käsitöitä kuin sitä edeltävänä sain aikaiseksi. Katsotaan miten kävi.

Huopatohvelit

Raitasukat

Tuubihuivi

Kirjoneulepipo
Ystävänpäiväkortti
  
Virkattu kori

Pannunalunen puuhelmistä


Suojatasku läppärille
Perunalla painettu tyynynpäällinen


 
Toinen itse kuvioitu tyyny

Mobile


Kortteja 
Vauvan peitto

SukatVauvan raita-asu
 
Tuliaispaita ystävän vauvalleKrokotiiliasu 

Sininen paita


Ruusukkeet joululahjapaketteihin


Näitähän näyttää syntyneen varsin mukavasti ottaen huomioon allekirjoittaneen yleisen aktiivisuuden. Loppuvuosi meni vahvasti ommellessa, ja tästä listauksesta puuttuukin muutama juttu, joita en ole ehtinyt vielä esitellä. Tästä jatketaan!

Die Sachen, die ich 2014 gemacht habe.

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Teit todella hienoja asioita!

  Mun suosikit ovat: tuubihuivi, suojataksu läppärille ja vauvan peitto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omia suosikkeja näistä on peitto (ehdoton ykkönen), pojan väreihin tosi hyvin sopiva raita-asu ja pipo. Huivi on ollut niin ahkerassa käytössä, että ehkä sekin pitää nostaa listalle mukaan :)

   Poista
 2. Hyvin ahkerasti olet erillaisia juttuja tehnyt! Pikkuhiljaa tuntuu että neulon liian paljon, pitäisi myös muita käsitöitä harrastaa. Mutta kun niihin aina tarvitaan erillaisia "välineitä", ja materiaalia on kertynyt taloon jo liikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän tässä on just se ongelma. Ennen oli täpötäysi lankakori, nyt sen lisäksi myös pojan kaapista alati lisää tilaa valtaava kangasvalikoima... Nytkään ei pitänyt enää ostaa mitään, mutta sitten käytiin Marimekon tehtaanmyymälässä ja siellä oli raitatrikoota ja autokangasta 15 eurolla metri. Loppu onkin historiaa ;)

   Poista
 3. Tää oli hyvä, koska mä olin unohtanut miten kiva toi ystävänpäiväkortti oli ja että mun pitäis kanssa väkertää noita kudekoreja, joita varten kävin hankkimassa kuteen jo kun äitiysloma joskus ikuisuus sitten alkoi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommoset korithan syntyy ihanan ripeästi, joten tässä on hyvä sauma tehokkaaseen fiilikseen näin vuoden alkajaisiksi!

   Poista