Virkattu säilytyskori

tammikuuta 30, 2015

kahvallinen kori virkkuri
Tätini on innokas käsitöiden tekijä. Viime aikoina virkkaus on ollut kovassa huudossa ja Molla Millsin Virkkuri-kirjoista on jo kokeiltu ohje jos toinenkin. Sisko ja allekirjoittanut saatiin joululahjaksi kivat korit. Tykkään erityisesti noista kahvoista, kerrassaan hurmaavat! Korin ylä- ja alareunat on tuettu vanteilla, joten se pysyy jämäkästi pystyssä tyhjänäkin.

Meine Tante häkelt gerne. Zu Weihnachten gab's einen Korb, den ich sehr schön finde. Die Anleitung ist aus einem finnischen Häkelbuch namens Virkkuri (aus dem zweiten, um genauer zu sein). Oben und unten sind so Ringe (mir fehlt wieder das richtige Wort) mit reingehäkelt, die halten den Korb schön stabil auch, wenn er leer ist.

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Kääk miten ihana, varsinkin noi kahvat! Hyvä täti!
  Mietin juuri, mitä sanaa siihen vanteeseen käyttäisin saksaksi, käyttäisin "Reifen". Ehkä viellä lisäisin materiaalin, eli Metallreifen tai Holzreifen. Ringe on mun mielestä pienempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän siis kysyin toki mieheltä, mutta kuten lähes aina näissä tilanteissa, vastaus oli "emmätiiä" ;) Kiitokset siis tiedosta!

   Poista
 2. Ei vitsi miten hyvä idea tuo vanne! Ja todellakin älysöpöt kahvat.

  VastaaPoista