Krokotiilipaita housuineen

marraskuuta 23, 2014


Ompeluinnostukseni ei toki jäänyt yhteen settiin. Krokotiilipaita on itse asiassa ensimmäinen vaate, jonka tein, ja halusin sitten ommella vielä resoreiltaankin yhteensopivat housut. Paidan ompelujälki ei lainkaan välttämättä kestä lähempää tarkastelua, mutta on ollut mahtavaa huomata, miten tilanne paranee ihan silmissä jokaisella ompelukerralla. Aiemmin näyttämäni raitapaita, jonka ompelin krokojen jälkeen, on jo paljon paremman näköinen. 


Molemmat kankaat sekä resori ovat Noshilta, housut yhdistelmä Ottobren numeroista 1/2011 ja 4/2014, sekä paita Ottobresta 1/2011. Lisäsin housuihin koristelipareen, tällä kertaa kyytiin päätyi norsu. Näitä sadetta pitäviä krokoja on onneksi kaapissa jäljellä vielä muutamaankin tekeleeseen. Katsotaan mitä niistä syntyy seuraavaksi!


Saattaisit myös pitää näistä

8 kommenttia

 1. Minä luulen, ettei käyttäjä niin kauheasti siitä ompelujäljen laadusta piittaa..! ;) Mutta onhan se kieltämättä hienoa huomata, miten oma osaaminen kehittyy ihan silmissä, kun saa vaan aikaiseksi jatkaa ompelua. (Ei kerrota kellekään, mutta mulla on taas monen vuoden tauko ihan sen takia, kun meinasi hermot mennä viimeksi itselle mekkoa ommellessa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni yläasteen kässäntunneilla hermo jo kaavoja leikatessa, eikä sen jälkeen ole todellakaan tullut ommeltua - eikä neulottuakaan ennen viime vuosien innostusta. Iskä jaksaakin ihmetellä, että ei olisi kyllä uskonut, jos joku olisi muutama vuosi sitten kertonut nykytilanteesta. Itselleni en ole kyllä uskaltanut vielä ommella mitään, omalla kohdalla vaatimukset kun on kuitenkin vähän eri tasoa kuin näissä lastenvaatteissa, nämä kun ovat joka tapauksessa tommosia vähän rennomman puoleisia, niin ei ole istuvuuden kanssa ongelmia. Mutta ehkä vielä rohkaistun lähiaikoina, kun on nyt tuo uusi ompelukone ja kaikkea :)

   Poista
 2. Hei! Onpas kivoja nuo tekemäsi lastenvaatteet, ja "labelin" ansiosta ihan kaupasta ostetun näköisiäkin! ;)

  Olen tässä lähiaikoina lueskellut blogiasi, joka on tosi kiva. Kuvat ovat nättejä ja kirjoitat hyvin. Löysin tänne Hampuri-etsintöjeni vuoksi, olen (toivottavasti) muuttamassa Hampuriin ensi syksynä mieheni kanssa. Menemme sitä ennen naimisiin täällä Suomessa, joten elämäntilanteemme ovat lasta lukuun ottamatta aika lähellä toisiaan :)

  Olisi kiva lueskella enemmänkin saksalaisuudestanne. En ole vielä ihan kaikkia postauksiasi saanut kahlattua läpi, eiköhän sieltäkin löydy paljon minua kiinnostavia juttuja.

  Oma blogini löytyy täältä: http//cherrymarja.wordpress.com. Kirjoittelen myös Saksa-unelmistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi! Onpas kiva kuulla että tykkäät :)

   Luulen, että muitakin kiinnostaisi lukea enemmän saksalaisuuteen liittyviä juttuja. Niitä on nykyään aika vaikeaa kirjoittaa, kun elämä täällä on niin normalisoitunut, etten pidä asioita enää mitenkään erikoisina. Yritän vähän skarpata, pidä peukkuja! Tuolta ulkosuomalaisuus-tägin alta löytyy varmaan kiinnostavimmat tekstit tähän kategoriaan.

   Tuunpa käymään vastavierailulla sun blogissa! Saksa-unelmat on aina hyviä :)

   Poista
 3. Tuo krokokuosi on niin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tilasin sitä metrin, niin riittää vielä ties mihin :)

   Poista
 4. Kivalta näyttää! Uskaltaisinko tyrkyttä sulle junasukkia? Mulla olisi ehkä sopivaa oliivinvihreätä lankaa täällä...

  VastaaPoista