Hääjärjestelyasioilla

toukokuuta 28, 2013


Elämme jännittäviä aikoja, sillä tämä morsian istahtaa ylihuomenna lentokoneeseen siirtyäkseen pitkäksi viikonlopuksi kotimaahan. Rakkaan (erinäisten tavaroideni varastoa satunnaisesti myös asunnokseen kutsuvan) kaasoni luona jo ikuisuuden roikkunut hääkolttu pitää viedä lyhennettäväksi ja myös hieman pienennettäväksi, ja lisäksi käyn sopimassa kukista floristin kanssa sekä keskustelemassa kaikesta itse juhlaan liittyvästä ravintolassa. 

Koko kevät livahti salakavalasti mysteeripaikkaan, ja havahduin tässä eräänä päivänä siihen, että häihin on enää alle kaksi kuukautta ja että mainittu kotimaanmatka lähestyy reipasta vauhtia. Jälkimmäinen havainto toi lähes kaiken lähes ajallaan hoitavan morsion vapaa-aikaan hiukan täytettä, koska mielessä kävi, että puvun vienti lyhennettäväksi vaatisi jotain jalkaan pantavaa. Yhdestäkään kaupasta ei löytynyt yksiäkään kenkiä värillä tai ilman, mutta onneksi nyt lopulta tilattuani ja palautettuani suorastaan hävettävän monet korkkarit päätin pitää nuo kuvassa olevat yksilöt. Valinta on nyt lukittu, joten julistan että on aivan sama riiteleekö tuo valkoinen mekon värin kanssa. Ei niitä kenkiä sieltä helman alta kuitenkaan näy, niin. 

Saattaisit myös pitää näistä

3 kommenttia

 1. Minusta nuo ovat kauniit kengät! Ja vaikuttaa siltä, että ovat myös mukavat jalassa...T. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ovat kyllä korkkareiksi kovinkin mukavat. Jotenkin silti arvoin tovin jos toisenkin, oisko pitänyt vaan ottaa jotkut vielä matalammat, jotta jalat olisivat kuin pumpulissa koko päivän. Päädyin sitten kuitenkin lopulta näihin.

   Poista
 2. Jee tervetullooo! Saderintamakin näyttää siirtyneen taas päivällä kauemmaksi! PS. Tarkoittaaks tää sitä että sä viet myös sun haalarit mukanasi? :D

  VastaaPoista