Villasukat lumikaaokseen

tammikuuta 21, 2013

 

Tykkään raidallisista sukista, ja meillä on talvisin aina kylmä. Jos yhdistää nämä kaksi asiaa ja pari työkavereiden neulontailtaa, saa tulokseksi kuvan villasukat. Niistä tulikin ensimmäinen aikaansaamani pari, josta en löydä mitään valittamista. Käsialani koko on tosin edelleen mysteeri: koon 38 ohjeella saan aikaan sukkia, jotka sopivat ehkä jalkaan numero 45. Nyt tein varret semmosena, ne saakin olla löröt, ja kavensin sitten kantapäiden jälkeen vähän reippaammin. Hyvä tuli.

Täällä satoi eilen jäätä. Tipat jämähtivät heti ikkunoihin niin, että niissä oli usean millin paksuinen jääkerros eikä ulos oikein nähnyt. Eilen illalla ja tänään ei sitten ratikan ratikka ole liikahtanut täälläpäin, ja muutakin kaaosta on ollut meneillään. Lentoja on myös perinteiseen tapaan peruttu Frankfurtissa. Onneksi ei ole mitään siirtymää suunnitteilla lähiajoiksi.

Nyt aion nostaa itseni ylös tästä tuolista ennen kuin kasvatan juuret ja puuhastella erinäisiä rästihommia, joita en koskaan saa aikaan koska internet ja yleinen saamattomuus. Saatanpa juoda myös lasillisen valkkaria ja laittaa kynttilöitä palamaan! Leppoisaa maanantai-iltaa myös Sulle.

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

 1. Kun kerroit jääsateesta (siistiä!) alkoi päässä hapuillen soida Ultra bran Rubikin kuutio. Piti oikein tarkistaa, että miten ne sanat menikään:

  jäämyrsky tuli ensin elokuviin
  sitten sääksi
  se lasitti kaikkien puiden oksat

  UB <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta! Juuri noin täällä kävi. Moista jääkerrosta ei oo hetkeen näkynyt - mutta miksei mulla soinut päässä UB enneku sanoit? Jonkin on muututtava.

   Poista