Yöpöydällä

tammikuuta 30, 2014

Olkkarin maalausprojektin jälkeen yksi seinällä olleista tauluista ei jotenkin enää mahtunut vanhalle paikalleen. Siirsin sen yöpöydälleni, mikä olikin ihan kiva ratkaisu. Meidän makkari on kokonaisuudessaan aika sinisävyinen, ja kyllähän sinne yksi saman sarjan lisäobjekti mahtui.

Jos talouden toinen osapuoli saisi päättää, meillä olisi katosta lattiaan sinistä. Tai ehkä muutama vihreäkin asia saattaisi mahtua sekaan, jos nyt lähdettäisiin keskustelemaan. Sininen on perinteisesti ollut myös allekirjoittaneen lempiväri (se sopii sielunmaisemaani, rauhallinen tyyppi kun olen), mutta rajansa kaikella. Makuuhuoneeseen tuo nukkumattiin perinteisesti yhdistetty väri kuitenkin käy myös niinä hetkinä, kun yliannostus alkaa muuten uhata. Siksi olkkari ja keittiö ovat ennemminkin monivärisiä ja makkari sinertävä. Näin kenenkään ei tarvitse hermostua.

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Kun ostetiin meidän talo, makuuhuone oli kokonaan sininen. Sininen kokomattolattia, karmeat siniset tapetit, siniset verhot, sininen sänky... Ei näyttänyt niinkään hienolta, mutta teidän siniset yhdistelmät näyttävät hyvältä! Ei se aina siintä väristä ole kiinni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoh, kuulostaa siltä, että jopa meidän sinifanaatikko oisi ehkä nikotellut tossa kokolattiamaton kohdalla ;) Meillä toi seinä on kyllä pienehkö murheenkryyni, sen yllätyssävy kun ei oikein istu mihinkään - paitsi tummansiniseen. Ei enää luonnonpigmenttivärejä, mikäli mulla on sananvaltaa!

      Poista