Tylsyyttä vastaan

tammikuuta 13, 2014

Täällä on nyt vähän hiljaisempaa, koska manaamani migreeni ei kuitenkaan kadonnut, kuten toivoin. Mikä lie raskausoire, mutta silmäni eivät oikein kestä juuri minkään asteista tietokoneen näytön katselua tai pienellä painetun tekstin lukemista. Tämä estää tehokkaasti sekä työnteon että kaikenlaisen normaalin vapaa-ajan valumisen blogien tai kirjojen parissa, vaikka olen muuten aivan terve, joten tällä hetkellä tietty luovuus ajankäytön suhteen on varsin pop. 

Olisi jonkun verrankin raportoitavaa, mutta koska kirjoitan tätäkin tekstiä osissa, jäänee tiheämpi päivitystahti toistaiseksi haaveeksi. Kerrottakoon tähän nyt kuitenkin mielestäni jännittävä raskausaiheinen seikka. Täällä tuleva äiti näköjään varaa itselleen henkilökohtaisen kätilön, joka tulee synnytyksen jälkeen käymään kotona tarvittaessa jopa päivittäin. Lääkäri patisti jo ennen joulua hoitamaan asian pois alta, koska muuten kätilön saaminen voi kuulemma olla hankalaa (toukokuulle!). Sain eilen asian vihdoin alkuun ja otin yhteyttä tuntemaani kätilöön - onhan se kivempi, että tietää valmiiksi olevansa tyypin kanssa samalla aaltopituudella. Yllätyksekseni hän tuleekin käymään ensimmäisen kerran jo tällä viikolla. En yhtään tiedä mitä tämä ensimmäinen vierailu pitää sisällään, joten odotan jännityksellä. 

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. voi ei, toivottavasti migreeni häviää kohta! onko sulla aiemmin ollut migreeni? kysyppäs huvin vuoksi kätilöltä, ehkä hänellä on vinki. kätilöt tietää useasti kaikenlaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut joo, mutta ei viime vuosina lainkaan. Kumma juttu. Kätilö sanoi akupunkteeraavansa, odotan jännityksellä!

   Poista
 2. Toivottavasti viimeistään akupunktio auttaa! Onpa kurja kestomigreeni. Jännittävä kätilökäytäntö ja kätilö, kun akupunkteeraakin! Vaikka taitaa ylipäänsä olla paljon tavallisempaa perinteisen länsimaisen j muiden hoitomuotojen yhdisteleminen Saksassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti. Osa tuntuu aika vieraaltakin, etenkin homeopatian suuri suosio. Akupunktiota ilmeisesti (en oo vielä kovin sisällä näissä kuvioissa, kuten näkyy) käytetään joissain tilanteissa synnytyksen aikana kivun levitykseen, minkä takia kätilöt sitten saattavat osata homman. Niin tai näin, pistely oli ihan hauskaa, ja kätilön kanssa juteltiin niitä näitä ja sain pari suositusta raudan lisäämiseen ruokavalioon. Saadaan myös erinäisiä vauvatarvikkeita lainaan, jee :)

   Poista