Keittiössä

tammikuuta 07, 2014

Tammikuun kunniaksi korkkasimme uuden kalenterin. Viime vuonna meillä ei ollut minkäänlaista lähinnä allekirjoittaneen saamattomuuden takia, mutta nyt tilasin Noa Bembibren Cats let nothing darken their roar -kalenterin ajoissa. 

Kuiva-ainehyllymme ei taida tuosta siistiytyä, vaikka miten yrittäisin. Taidan luovuttaa, onhan tuokin omalla tavallaan ihan söpö.


Kävimme joululomalla Lapuan Kankureilla, kuten aina ollessamme Pohjanmaalla, ja tällä kertaa vänkäsin ostoskoriin muutaman uuden käsipyyhkeen. Nuo kolmiopyyhkeiden punaisen ja oranssin sävyt ovat lemppareitani, ja Lapuan Kankureiden ja Polkka Jamin yhteistyökuosit ovat kaikki aivan ihastuttavia. Vaalea korvapuusteja ja muita nisuja sisältävä pyyhe saa roikkua uunin luukussa. 

Nyt huvittaa pitää juuri ja juuri kuvan ulkopuolelle jäävän parvekkeen ovea auki! Lämpöasteita on mittarissa 13 ja ulkona on todella keväistä. Kyllä se kylmempi sää varmasti vielä saapuu tännekin, mutta nautin lämpimämmästä ilmasta nyt kun sitä riittää.

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Sain sinulta hyvän vinkin Lapuan kankureista, eikä tarvinnut lähteä Pohjanmaalle asti ostoksille. Tilasin netistä 4 kpl kaitaliinoja Seita, musta, yksi itselleni joululahjaksi ja 3 rakkaille ihmiselle syntymäpäivälahjoiksi vuoden mittaan. Laatu on todella vertaansa vailla ja kuosi harvinainen. Toivotan iloista odotusaikaa.
  Minäkin värkkään tässä taas nuttua eräälle kevätvauvalle. Kudoin niita jo muutmalle työtoverienkin vauvalle. Kaikilla ei ole mummoja, joilla olisi aikaa, eikä itsellään taitoa ja aikaa. Käsityöt Saksassa eivät ole oikein "in" nykyään, niin kuin 1970-luvulla, kun vihreät (die Grünen)i kulkivat lenkkitossuissa ja kotikutoisissa jumppereissa ja miehetkin kutoivat/neuloivat niitä alpakkapuseroita Bundestagissa. kuten vanhoista uutisfilmesitä joskus näkee.

  VastaaPoista
 2. Hyvä lahjavalinta! Etenkin itselle on hyvä hankkia noita välillä :) Mähän liputan myös kylpypyyhkeiden puolesta. En muita käytäkään vaan pyöritän samoja jatkuvasti koneessa.

  Oikein nuttua neulot! Mä en ole tehnyt vielä mitään vauvalle, jostain syystä ei ole huvittanut. Mut on tässä vielä toukokuulle asti aikaa :) Suomessa taidetaan kyllä neuloa enemmän, tai sitten se on blogimaailman luoma illuusio.

  VastaaPoista
 3. Oi onpa todella ihanat nuo punasävyiset pyyhkeet!! Toisivat ihanasti kevättä keittiöön. Heidän tekstiilinsä ovat kyllä todella laadukkaan oloisia, napakoita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pyyhkeet on kivan pirteät. Tommoset punaisen sävyt on musta kivoja keväisin tai silloin, kun keväälle olisi jo omasta mielestä tarvetta ;)

   Silittelin juuri meidän kaikki keittiöpyyhkeet ja totesin jälleen kerran, että siinä missä useat muut menettävät muotonsa ja ryhtinsä käytössä ja pesussa, tulee noista Kankureiden pyyhkeistä jotenkin vaan parempia vanhetessaan. Siis jos ei töhri niihin teetä tai muuta, kuten allekirjoittanut aivan liian usein...

   Poista