Lisää Marimekkoa

huhtikuuta 17, 2013

Karjuvat pikkulinnut herättivät allekirjoittaneen tänään puoli kuudelta, joten tässä ennen töihin lähtöä on juuri sopivasti aikaa kertoa uusimmasta saavutuksestani. Pääsiäisvieraaksi tulleen siskon matkatavaroista jotakuinkin puolet oli Suomesta tilaamiani, äärimmäisen tarpeellisia asioita. Esimerkiksi metri Räsymatto-kangasta, josta ommella päräytin heti pääsiäissunnuntaina kaksi sohvatyynyä. Vetoketjuilla! Ja kyllä niistä tulikin hienot! Laitetaanpa tähän ihan lähempi kuva aiheesta siltä varalta, että joku skeptinen perheenjäseneni tai muinainen kässänope sattuu lukemaan tätä varmana siitä, että valehtelen niin että korvien heilumisen aiheuttama tuuli havaitaan Helsingissä asti. Tässä siis todistusaineistoa esimerkiksi isälleni, ta-daa!


Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Olet kyllä tosi hyvä noissa käsitöissä! Aivan varmasti olet ollut sitä aina, jo koulusta asti. Minä taas inhoan käsitöitä. Olen aina inhonnut. En ole esim. koskaan ommellut vetoketjua. Vien aina housujen lahkeiden lyhennykset, vetoketjujen vaihdot, kavennukset ym. työt ompelijalle. Pienet reiät korjaan itse käsin. T. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko nyt niin, että koulussa menetin hermot aina siinä vaiheessa, kun piti leikata kaavat... Tästä voidaan varmaankin päätellä kaikki tarpeellinen. En myöskään koskaan neulonut villasukkaa vaan sen sijaan säärystimen, koska siinä ei tarvinnut tehdä mitään kantapäätä tai muuta haastavaa. Mutta kummasti näin hieman vanhemmalla iällä onnistuu, kun muistuttaa itselleen, ettei suoran ompeleminen koneella nyt VOI niin hankalaa olla. En ole kyllä vielä uskaltautunut ompelemaan mitään oikeasti tärkeää, siksi kaapissa on parikin mekkoa, jotka voisi oikeastaan lyhentää sopivampaankin mittaan, jos ei pelottaisi niin vietävästi.

   Poista
 2. Karjuvat pikkulinnut! Aamuni pelastus oli tuo. :D Ja toi mieleen huhtikuun kuusi vuotta sitten, kun heräsin Saksassa joka aamu parin viikon vierailun ajan siskon lattialta hulluna kailottaviin lintuihin. (Siis lattialla olin minä nukkumassa, linnut sentään ulkona.)

  VastaaPoista