Kootut selitykset

helmikuuta 08, 2013


Ensin ostin pari kerää lankaa sukkia varten. Sitten tarvitsin kuitenkin aivan eri värejä, joten ostin vähän lisää. Ne alkuperäiset kerät odottavat osittain edelleen korissa.

Neuloessa jotain jämiä jäi aina yli, ja niitä varten piti sitten taas hankkia uusia keriä. 

Anoppikokelas antoi muutaman paketin niin ohutta sukkalankaa, etten siitä kyllä lähi- tai kaukaisemmassakaan tulevaisuudessa varmasti mitään neulo, en vaan tajunnut sanoa ei kiitos. 

Kaikki langat olivat väärän paksuisia.

Käsityömessuilla oli niin hyvä tarjous, että olisi ollut rikos jättää langat ostamatta, vaikken ihan tiedäkään mitä niistä tekisin eikä väritkään lopulta ole ehkä ihan mua.

Jouluna totesin, että yksiväriset villasukat on tylsiä, joten oli aivan pakko hankkia piristävänväristä lankaa, jotta sain tehtyä raitoja. Sitä ei tietenkään kulunut ihan kauheasti.

Villapaitaa varten piti tietenkin ostaa langat erikseen.

Kävin muissa asioissa hieman kauempana sijaitsevassa lankakaupassa, ja kannattihan sieltä ostaa jotain ihan jo sen takia, ettei sinne ihan heti tule lähdettyä uudestaan.


Täten vannon juhlallisesti, etten osta yhtäkään kerää uutta lankaa, ennen kuin tähän kasaan on saatu taas edes joku tolkku.

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. On mukavaa lueskella näitä sinun juttujasi täällä Helsingissä (useimmiten töiden lomassa). Joskus viime vuoden puolella aloin täällä vierailemaan. En enää muista, mistä sain vinkin tänne. Olen iloinnut viimeisistä lukuisista postauksistasi. T. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ja kiva kun tykkäät! Tämäpä piristi toista sairaspäivääni.

   Poista
 2. Juuri noin se tapahtuu! On lankaa, jota ei voi olla ostamatta, ja on projekteja, joita varten ei voi olla ostamatta lankaa. Ja nämä kaksi harvoin kohtaavat. Jos lohduttaa, veikkaan että pääset ostamaan lankaa huomattavasti minua aiemmin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ois niin varma! Musta tuntuu, ettei meidän neulomistahtia voi oikein verrata, jos miettii montako huivia / sukkaa / mitälie oot tuottanut kesän jälkeen. Mun saldo on hiukan pienempi, ja lisäksi vaikuttaa siltä, että oon seuraavat kuukaudet kiinni tossa villapaidassa ;) Mut tänä vuonna ei varmaan tarvii lankakaupoille lähteä, eikä rehellisyyden nimissä ehkä ens vuonnakaan...

   Poista
 3. Nuo keltaisen/oranssin sävyt ovat aivan ihastuttavia! Mitä vain noista langoista keksitkin tehdä, niin tykkään siitä jo valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia ne olikin aivan pakko ostaa ;) Oikeestaan lähdin etsimään ihan eri vahvuista lankaa, mutten sitten voinut jättää noita kauppaan. Ehkä niistä syntyy jotain jo ensi syksyksi, tai sitäseuraavaksi.

   Poista