Katso, järjestelmäkamera!

helmikuuta 28, 2013


Arvelin jo töissä, että portailla saattaisi tänään odottaa mukava ylläri, ja siellähän se myös oli! Piti heti avata. Hyvästi pokkarin äärimmäisten rajallisten ominaisuuksien kiroaminen, tervetuloa ikävän realistinen huomio, ettei pelkkä kamera kyllä tee kenestäkään edes keskinkertaista kuvaajaa! Tuskin maltan odottaa! Voiku toi akku latautuisi hiukan nopeammin.

Loppuillaksi hautaudun varmaankin käyttöohjeen ja muiden papereiden pariin. Jesssss!

Saattaisit myös pitää näistä

10 kommenttia

 1. Ooh, paheksun syvästi ja vaadin itselleni samaa! Kylläpä se saapuikin nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Ja sitten voitkin alkaa haaveilla kaikista vaihto-objektiiveista: http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=nikon+objektiv

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä tietoinen siitä, ettei tyytyväisyys nykyiseen tilanteeseen varmaan kestä kovin kauaa... Onnekseni ensin pitää kuitenkin opetella käyttämään tota vehjettä, mihin kittiobjektiivi on varmaan kuitenkin omiaan.

   Poista
  2. Joo, oikeasti kittiobjektiivillakin pärjää useimmissa tilanteissa varsin mainiosti :)

   Poista
 3. Hei,

  Jätetäänkö siellä Saksassa paketit siis ihan portaille, jos ei olla kotona? Eikö siellä häviä mikään? Minua kyllä arveluttaisi vähemmänkin arvokkaan paketin jättäminen oven ulkopuolelle täällä Suomessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yleensä postintuoja soittaa sitten naapureiden ovikelloa ja kysyy, voisiko paketin jättää heille. Tilaajalle jätetään sitten lappu, jossa lukee kenen luona paketti on. Tai tässä meidän talossa, jossa on vaan kolme asuntoa, paketti yleensä annetaan alakerran naapurille, joka sitten jättää sen tohon portaille odottamaan. Rappukäytävään ei oikein tule ketään joita ei tunnettaisi, kun tosiaan näitä asuntoja ei tän enempää täällä ole. Aluksi tapa oli mustakin outo, mutta nyttemmin pidän sitä hyvin kätevänä. En oo koskaan kuullut että kenenkään lähetys olisi kadonnut.

   Poista
 4. Käypä kurkistamassa mitä mun blogissa on. Iski kilpailuhenki päälle ja heti pitää raportoida. ;)

  Ja on muuten hieno kamera!

  VastaaPoista
 5. Onnea hyvästä valinnasta ja tervetuloa Nikonin onnellisten omistajien joukkoon! Mulla on jo useamman vuoden vanha D80 ja siinä (edelleen) putkena 18-200mm. Ostin sen aikoinaan sen takia, kun tiesin olevani laiska vaihtamaan putkia enkä halunnut myöskään raahata niitä mukanani. Mun kamera on painava, mutta kameran kannattelu on otettava treenin kannalta ;) Olen jotenkin pärjännyt ilman salamaa, vaikka se olisi ehdottomasti kärjessä hankintalistalla. Kaukolaukaisimen hankin kameraan hyvin pian ja suosittelen sitä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo, kiitos kiitos! Nytku vielä oppisimme käyttämään tuota vehjettä :)

   Poista