Heinää seinällä

marraskuuta 29, 2010

Ei kestänyt kauaakaan ennen kuin toinenkin elokuussa hankkimani kangas pääsi seinälle. Frankfurtin Marimekosta löytyi Maija ja Kristiina Isolan Heinän mallistosta poistunut sävy alehintaan, eikä sopivien kehystenkään löytäminen ollut ongelma sen jälkeen, kun olin vihdoin tajunnut erittäin hyvin varustetun askartelukaupan sijaitsevan noin sadan metrin päästä meiltä. Kehysten löydyttyä homma jopa sujui nopeasti, ja jo hankintaa seuraavana päivänä kangas oli pingotettu. Tällä kertaa ei mennyt ees hermo silittämiseen.


Nyt heinät koristavat makkarin sängyn vastapäistä seinää. Kuvasta näkeekin näköjään livenä tutkimista paremmin, että ovat hiukka vinossa, heh. Expedit on R:n vanha tv-taso/kansioiden ja muiden säilytysasia, ja se sai täällä vaatekaapin rajatusta koosta johtuen sisäänsä sukat, alusvaatteet, kaulahuivit ja mitä näitä nyt on. Noi lakanat mua ärsyttää, vaan kerta eivät muuallekaan mahdu niin on annettava olla.


En yleisesti oo mikään pienesineiden suurin ystävä, mutta muutamat on silti kivoja. Laatu korvaa tässä kuitenkin ehdottomasti määrän, joten yritän pysyä tarkkana. Tuolin askarteli äiti aikoinaan, ja Iittalan vitriinit ostin niihin heti ihastuneelle R:lle kesällä salaa Suomesta ovelana suunnitelmanani kuitata näin lokakuinen synttärilahjadilemma. Epäonnistuin tietenkin ja maltoin pitää niitä täällä Saksan päässä piilossa yhden (1) yön ajan. Nyt ostin viikonloppuna salaa yhden lisää, aikomuksenani joululahjonta, mutta katsotaan miten käy.

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia