Adventtia odotellessa

marraskuuta 03, 2010

Makaan tässä jo toista päivää sängyn/nojatuolin pohjalla, iski yhtäkkiä flunssa. Mitä ilmeisimmin kyseessä on astetta äkäisempi versio, koska koko eilisillan olin aivan dööd sängynpohjalla. Päivällä ja nyt myös tänään oon kuitenkin jaksanut olla jotensakin hereillä. Mikään netissä surffailua vaativampi askare ei ole onnistunut, mutta oon ansiokkaasti viihdyttänyt itseäni missäs muuallakaan kuin sisustusblogien viehättävässä maailmassa. Kovasti tuli vastaan joulujuttuja! 

Mitä oletettavimmin vielä ei oo ihan suotavaa miettiä näitä juttuja, saati kirjoittaa niistä näin marraskuun kolmantena päivänä oikke kuvien kera, mutta mietin silti. Oon tässä jo tovin jos toisenkin odotellut että pääsisin hiukan kehittelemään jotain jouluhenkistä asiaa tänne kämppään sekä miettinyt, miten ihmeessä sen tekisi, kert olkkarissa keltainen seinä ja sinistä joka paikassa. Ostin sentään lauantaina pari isoa kynttilää ja punaiset tabletit keittiön pöydälle. Joulukeittiöpyyhkeetkin on jo hankittu :) Renén mielestä ne tosin ei ole joulupyyhkeet vaan aivan normaalit, kert niissä ei oo mitään sen kummempia kuvioita, ovat vaan väritykseltään valkopunaruudulliset. Pöh, kuviot hanuriin, en halua mitään pukkeja ja kuusia mun pyyhkeisiin.

Jouluksi lennetään kotiin, mutta adventtiaikaa ois kiva koristaa täälläkin - etenkin, kun ilmat varmaan on perinteistä "pari astetta plussalla ja niin pirun kosteaa" -luokkaa. Ois sitten ees sisällä kivan näköistä! Käytännön toteutus on vielä hiukan harkinnassa (saas nähdä tapahtuuko täällä yhtään mitään), mutta sentään kotona Suomessa oottanee (jouluherkkujen lisäksi tietty omnomn) pari asiaa tähän tyyliin:
Paitsi kuusta tuskin nähdään, koska se ei taida viime vuoden tapaan mahtua mihinkään nyyh snif. En oo kyllä vielä luovuttanut tässä! Ehkä tuulikaappieteiseen?

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia