Iittalaa lauantaiksi

marraskuuta 06, 2010

...ja hiukan Arabiaa myös. Tässä edelleen matoillessani oon surffaillut menemään tutkien ikiaikaisten suosikkieni Iittalan ja Arabian uusimpia kuvioita ja siinä sivussa myös ehkäpä hiukan niitä jo tuttuja vanhoja lemppareita. Jatkan tässä aivan liian ennenaikaisella linjalla ja hihkun, että kaikkea kivaa on kehitelty jouluksi!

Runo-astiasarjasta oon tykännyt alusta alkaen. En oo oikein osannut päättää, mikä kuvituksista on kivoin, vaan ei kai sillä niin väliksikään, kert koko sarja on niin pirun kallis etten kyllä tosiaan tiedä koska ja millä rahalla kyseisen astiaston meinaan hankkia. Nyt ovat penteleet vielä julkaisseet pariksi mitättömäksi viikoksi (ja toivottavasti myös kaikiksi jouluiksi tästä eteenpäin) sesonkikuvituksena Hallamarjan, jonka näen jo sieluni silmin koristamassa ruoka- ja juomahetkiäni. Jos ees pari mukia?


Pino-kynttilänjalatkin bongasin vasta nyt. Miellyttävät silmääni myös kovasti etenkin  sinisenä ja valkoisena. Noista vois kasata haluamansa korkuisia rakennelmia yksivärisinä tai raidallisina. Itsenäisyyspäiväksi olisivat tietty suuri hitti näin ulkomailla, ja myös muuten vaan kivat arkeen ja juhlaan. Eivät myöskään vie paljoa tilaa kun eivät ole käytössä, varsinkin kun ovat nimensä mukaisesti pinottavia.


Sit kun noita ei käyttäisi, ne vois laittaa esimerkiksi tähän Taika-sarjan rasiaan:

Koristeluksi löytyis myös punaisia ja valkoisia Teema-minimukeja. Kaikesta Iittalan ja Arabian nimeen vannomisestani huolimatta en oo ihan täysin varma, haluaisinko sentään kuppeja roikkumaan (fiktiiviseen) joulukuuseeni. Keittiöön voisin noita sen sijaan oikeestaan mielellänikin ripustella, täällä Saksassa kun kukaan ei oletettavasti tulis ees mutisemaan kliseisyydestä ja liian pitkälle menemisestä ja mauttomuuden rajoista (terveisiä Toukolle) ;)

Kuvat Iittala ja Arabia.

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Oon kanssa kuolannut noita Hallamarjoja! Oi ja voi kun ei ole tarvetta eikä tilaa uusille mukeille.

    VastaaPoista
  2. Ihmettelinkin noita minimukeja myymälässä, enkä keksinyt niille oikein mitään muuta käyttöä kuin että niihin voi varastoida pikkukiviä tai tehdä sopivankokoisia jälkiruoka-annoksia.

    VastaaPoista