Elonmerkki

huhtikuuta 15, 2014

Huh, se väitöstilaisuus on nyt ohi. On tarkemmin sanottuna ollut jo melkein viikon. En ollut oikeastaan huomannutkaan, miten uuvuttavia viime viikot ja kuukaudet ovat olleet. Tämä kävi kuitenkin selväksi jo keskiviikkona iltapäivällä kotiin pääsytämme, jolloin en kyennytkään enää oikein mihinkään. Nyt täällä on nukuttu, nukuttu, istuttu sohvalla ja tuijoteltu seinää ja kasailtu myös vähän hyllyjä. Kyllä tämä tästä - mähän oon nyt äitiyslomalla!

Kameraa en ole vielä jaksanut kaivaa esiin lainkaan, joten kuvituksena on röyhkeästi viime vuotinen kuva sikahyvästä salaatista. Aivan hatusta en tätä repinyt, koska PARSAKAUSI ON ALKANUT ja niinpä ehdin jo eilen lounastaa tätä herkkua. Samalta se näytti kuin viime vuonnakin, miinus retiisit. Nyt haasteena on kaivaa esiin ne kaikki reseptit, joita aina katselen marras- ja helmikuussa miettien, että ei hitto tätä on pakko muistaa tehdä kun on taas parsakausi. Arvatkaa muistanko yhtäkään nyt. Sama pätee raparperiin.

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Ah mun lemppari-parsaresepti on, etta keittaa parsoja about 2-3min, sitten kuivaa keittiopyyhkeeseen ja pyorayttaa siivun prociuttoa aina kolmen parsan ymparille. Sitten paistetaan kuumalla parila-pannulla/grillissa. nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parsa on kyllä siitä ihanaa, ettei se tarvitse mitään ihmeitä seurakseen. Just tommoset yksinkertaiset jutut on usein parhaita :) Täytyypä käydä heti huomenna hakemassa lisää...

   Poista
 2. Parsaa, jee! Valitettavasti toinen osapuoli ei välitä parsasta, mutta töihin otan nyt useasti jotain parsaa sisältävää. Lempireseptini on parsasalaatti, parsa keitetään n. 3cm palasina, tomaattia ja keitettyjä kanamunia sekaan sekä jugurttipohjainen salaattikastike siihen. yhdistelmä kanamuna + jugurtti + parsa = nam!

  VastaaPoista