Äitiyslomalainen

huhtikuuta 06, 2014

Vihdoin, vihdoin se alkoi! Vaikka olin maanantaina vielä kovinkin pirteä, loppui energia sitten kuin seinään. Viikonloppu onkin mennyt lepäillessä. Olen yrittänyt olla asettamatta itselleni mitään sen suurempia tavoitteita äitiysloman ajaksi. Katson, mihin jaksaminen riittää ja mikä sattuu huvittamaan. Ja ihan ensin hoidetaan tuo jo useaan kertaan mainittu väitöstilaisuus pois alta. Tätä kirjoittaessani tuleva tohtorisherra harjoittelee tilaisuuden aloittavaa esitelmäänsä, jonka osaisin varmaan jo itsekin pitää unissanikin. 

Meitä on hellitty koko viikon hyvinkin kesäisillä lämpötiloilla. Loppuviikosta en halunnut enää sulaa julkisiin kulkuneuvoihin, joten hyppäsin kesämekkoon. Arvelin onneksi ihan oikein, eli mahakin mahtui hyvin mukaan. Myönnän kyllä auliisti, etten tunne oloani ihan täysin kotoisaksi tämän jatkuvasti kasvavan ulokkeen kanssa. Mekossa totesin näyttäväni muumilta. Näillä kuitenkin mennään vielä viikkotolkulla, joten nielen mutinani. Mies onneksi jaksaa stressaantuneenakin kuunnella harmistumista ja kommentoida siten, miten tulevan isän kuuluu.

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Nopeasti se aikaa kuluu! Ja kohta esikoinen jokeltaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ihan äskettäinhän me vasta valmisteltiin häitä. Ihme juttu :)

   Poista
 2. Kaunis mekko ja näyttää hyvältä! (En olisi arvannut ettei ole äitiysmekko, toisaalta, tehdäänkö niitä noin hyvännäköisiä? Emtm. :)) Onneksi olkoon äitiyslomalaiselle, yksi etappi sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyyllä äitiysmekkojakin löytyy kun etsii. Mua ei oo huvittanut ostaa kuin minimimäärä vaatteita, kun eihän niitä kauaa tartte. Siis muutamalla kappaleella mennään vielä seuraavat viikot :)

   Poista
 3. Onnea äitiyslomasta!! Ekat pari viikkoa meni kuin siivillä, toisin kuin viimeiset (yliaikaiset) kaksi viikkoa. Nautit hitaista aamuista ja siitä, että ei tarvitse tehdä mitään, jos ei jaksa. :) Ja kyllä, muumifiilis on niin tuttu, varsinkin valkoisissa paidoissa ja mekoissa.. Ihana "kumpu"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tää tuli kyllä niin tarpeeseen! Väitöshommien jälkeen oon vaan nukkunut :) Nyt alkaa elo taas pikkuhiljaa voittaa!

   Poista