Tahdon 2013

maaliskuuta 19, 2013Sitä vaan, että kävinpä heti aamutuimaan allekirjoittamassa kansalaisaloitteen tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Hauskaa on, että allekirjoittajia tulee ihan jatkuvasti lisää: vaikka aloitteen sivua päivittäisi ihan joka sekunti, määrä kasvaa aina. Vaaditut 50 000 allekirjoitusta tulivat jo täyteen, ja luku kasvaa edelleen huimaa tahtia. Pyyntöni tälle tiistaille, joka on osuvasti tasa-arvon päivä, onkin, että juuri sinä miettisit, oletko tasa-arvoisen avioliittolain puolella. Jos näin on, käythän allekirjoittamassa! Lisää informaatiota aloitteesta löydät Tahdon2013-kampanjan sivuilta.

Saattaisit myös pitää näistä

12 kommenttia

 1. Millä tunnuksella sä tuon teit? Mun yritys ei onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä tili Suomessa, niin tein nettipankkitunnuksilla. En sit huomannut oikein edes katsoa, mitä ne muut vaihtoehdot olisivat olleet.

   Jo melkein 100 000 allekirjoitusta! Aika huimaa.

   Poista
 2. Yhyy, mä en pysty kannattaan, kun mulla ei ole enää suomalaista tiliä (kyllä vain, pala identiteettiä meni, kun suljin Nordean tilin), ei suomalaista kännykkänumeroo - no, sirullinen henkilökortti on, mutta ei sitä lukijalaitetta. Suljin tilin pari viikkoa sitten, ja nyt vasta iski todellisuus. Tunnen oloni jotenkin tosi eristyneeks. Oliko tämä nyt tässä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan. Mullahan noita settejä on vielä, tilejä itse asiassa muutamakin. Elättelen kyllä toiveita niistä eroon pääsemiseen lähivuosina. En oo myöskään tullut ajatelleeksi, että tilien sulkeminen sulkisi myös jotain ovia. Pitääkö tässä nyt ajatella, että oon edelleen toinen jalka Suomessa ja toinen täällä enkä oikein kunnolla asettunut mihinkään?

   Pöllöä kyllä ettei ulkosuomalainen siis oletuksena pääse allekirjoittamaan, ellei sitten raukkamaisesti ole vielä kiinni kotimaassaan kuten allekirjoittanut.

   Poista
  2. Sain todistettua identiteettini, kun mulla on S-kortti!!!

   Poista
  3. S-kortilla, wau!

   Et sä Oili ole kuin juuri sopivassa määrin toinen jalka täälä ja toinen siellä :) Mä itseasias aina aattelin, että Nordean tilini pitäisin hamaan loppuun asti - no, mulla kävi aika hyvä tuuri näissä finanssiasioissa, jonka myötä mun ylipäänsä oli mahdollista tässä vaiheessa luopua tuosta tilistä. Ja sitten totesin, että ei kannata maksaa niitä erinäisiä tilinhoitokuluja tilistä, mitä ei käytä eikä tartte. ING-DiBa on täysin ilmainen...

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. *Ella-Lotta*, jos sulla on se henkilökortti, mutta ei lukijaa niin voin lähettää sulle sellasen postissa. Ne maksaa täällä Virossa vaan kuus euroa. Mä käytän sitä itse paljon, toimii hyvin. Olis kiva jos useammat käyttäis sitä, siten sen tuki eri palveluissa lisääntyis.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista