Piirakkaa sekä ammatillisia ajatuksia viikon lopuksi

maaliskuuta 17, 2013


Syömisen kanssa on vähän niin ja näin, kun joko en saa syödä asioita tai ne eivät maistu. Ratkaisin dilemman tekemällä tomaatti-herkkusieni-fetapiirakan ja kaipasin sen seuraksi salaattia vain keskimääräisen intensiivisesti. Esimerkiksi vuonankaalia. Suuurta kasaa vuonankaalia.

Jatkan vielä hieman konferenssi- ja väitöskirjateemasta. Tapasimme kollegan kanssa loppuviikosta ryhmästämme ehkä nelisen vuotta sitten väitelleen, joka on sattumalta edeltäjäni edeltäjä eli projektini ensimmäisen rahoituskauden miehitys, ja sovimme tapaamispäivän illaksi heti treffit ravintolaan. Oli äärimmäisen mielenkiintoista jutella henkilön kanssa, joka on väitellyt käytännössä samasta teemasta kuin omani, ja joka on ehtinyt työskennellä parissakin alan yrityksessä. Firmojen sivuja tutkimalla kun ei pääse oikestaan yhtään selville siitä, mitä mikäkin yritys oikeasti tekee, mihin suuntaan toimintaa kehitetään, minkälainen yrityskulttuuri on vallalla ja miltä markkinatilanne näyttää. Nyt olen taas hieman informoidumpi, ja lisäksi oli äärimmäisen mukavaa huomata, että pystyn keskustelemaan tutkimusaiheestani sekä alan teollisuudesta hyvinkin älyllisesti. Voisin jopa väittää kykeneväni lievästi verkostoitumaan! Väikkärin alussa tuntui, etten osaa sanoa koko teemasta mitään, mutta hiljaa tulee ilmeisesti kuitenkin hyvä. Jatkan positiivisella linjallani väitöskirjan ja sen jälkeisen tulevaisuuden suhteen.

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Myöhästyneet onnittelut menestyksellisestä kongressiesiintymisestä! Hienoa lukea, kuinka joku on kotonaan väikkäriaiheensa ja työnsä parissa. Taannoista teemaa mukaillen, hyvä sinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) Positiivinen olo työn suhteen jatkuu edelleen, toivottavasti vielä astetta kauemmin.

      Poista