Köpiksen ostokset

toukokuuta 11, 2012

Pääsin tänään töistä kotiin vasta puoli kasin aikoihin, bah. Labrassa sattui pieni katastrofi tyypillisesti perjantai-iltana siinä kuuden pintaan, mutta ei siitä sen enempää. Kompensoin myöhäistä kotiintuloaikaa hotkaisemalla saman tien palan eilen tehtyä parsapiirakkaa ja valitsemalla sen kaveriksi lasillisen mainitun lätyn kaveriksi avatusta Rieslingistä. Nam. Nyt on myös parin viime päivän blogit luettu, joten ehkä tässä laskeudutaan kaikesta huolimatta pikkuhiljaa viikonloppuun. 

Hämäsin vähän otsikolla: Kööpenhaminassa shoppailusta ei kyllä tullut yhtään mitään. En oikein itsekään osaa selittää miten tuli tehtyä näin ala-arvoinen suoritus, mutta ainoa ostokseni tuli tehtyä lentokentällä (matkan aikana tuli investoitua enemmän tohon ruokapuoleen, mikä kyllä kannatti nam!). Olin etukäteen suunnitellut hankkivani jotain sisustustavaraa, koska sen puolen tanskalaiset nyt vaan osaavat, mutta ei me sitten jotenkin tarvittu mitään. Näitä kelloja - plus muutamaa muutakin asiaa -  kuolasin tovin jos toisenkin, mutten sitten kuitenkaan keksinyt, mitä tässä kaksiossa tekisi toisella seinäkellolla.

Jotain tanskalaista tarttui sitten kuitenkin lopulta mukaan Arne Jacobsenin kirjainten muodossa. Tähän asti ääriään myöten (ja vähän ylikin) kyniä ja asiaankuuluvaa oheistarviketta täynnä ollut Aalto-maljakko sai seuraa mukeista. Nuo ovat kyllä vallan mainiot tässä pöydällä. Voidaan sitten fiiliksen mukaan päättää, onko päivän sana OR vai RO. 


Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Kivat mukit! :) Itselläni on vielä parsakausi korkkaamatta..

    Sulle on pieni haaste mun blogissa!(http://ssusannan.blogspot.de/2012/05/7-faktaa.html)

    VastaaPoista
  2. Jaahas! Täytyypä tehdä, nyt kun sain ton edellisen alta pois :) Listaapa sä vuorostasi teidän Suomi-tavaroita :)

    Mä voisin syödä parsaa jotakuinkin päivittäin, mutta kanssa-asukat jarruttelee. Kuulemma liika on liikaa, en ymmärrä lainkaan miten tää argumentti liittyy mihinkään ;)

    VastaaPoista