Uusi, ihana keittiön pöytä

heinäkuuta 10, 2018

Useinhan raskausuutisten jälkeen alkaa mietintä siitä, mitä hankintoja uutta perheenjäsentä varten on tehtävä. Näin tietenkin myös meillä! Varsin loogisesti ensimmäinen (ja jokseenkin ainoa) kohta listalla oli isompi pöytä keittiöön. 

Tiedetään, ei ehkä tyypillisin ratkaisu, mutta perhekoon kasvaminen toimi hyvänä kimmokkeena hankkia vihdoin enemmän tilaa ruokailulle. Meillähän oli pitkään ruokapöytänä mummilta ja vaarilta peritty vanha Artek, jolla on hurjasti tunnearvoa, mutta joka on kyllä rehellisesti sanottuna varsin pieni neljälle hengelle. Nyt tämä vanha rouva siirrettiin ompelupöydäksi, ja tilalle ilmestyi kuvassa komeileva tamminen, jatkettava kaunotar. 

Halusimme kuuden hengen pöydän, jota saisi jatkettua vielä isommaksi. Jokseenkin säännöllisesti kylässä on sen verran ystäviä yhtä aikaa, että suurta pöytää tarvitaan. Pöydän piti olla jatkettunakin käytännöllinen ja kivan näköinen - ei siis mitään epämääräisiä jatkopaloja, jotka jättävät pöydän jalat mahdollisimman epäkäteviin kohtiin istumista varten. 


Kriteerit täyttävä yksilö löytyi itävaltalaiselta massiivipuuhuonekaluja valmistavalta firmalta nimeltään Team 7. Pöytää jatketaan vetämällä jalkoja ulospäin ja taittamalla jatkopalat esiin, joten se näyttää pitkänä käytännössä samalta kuin kompaktinakin. Olemme varsin ihastuneita pöydän simppelin ajattomaan muotoiluun, ja kunnon puusta tehtynä se pysyy seuranamme seuraavat vuosikymmenet.

Näin muutaman kuukauden käytön jälkeen on sanottava se, minkä tiesinkin jo etukäteen: onni on iso keittiön pöytä! Emme vaihtaisi takaisin. 

Saattaisit myös pitää näistä

0 kommenttia