Ikäviä muutoksia suunnitelmiin

helmikuuta 27, 2016

Viikonlopun ohjelmassa oli kauan suunniteltu ja odotettu tämän seudun bloggaajien tapaaminen Aachenissa. Suunnitelmat menivät kuitenkin osaltani uusiksi viime yönä perheen pienimmän jäsenen mahataudin alkaessa. En uskaltanut lähteä tartuttamaan muita, joten peruin matkan. Ette usko miten harmitti ja harmittaa edelleen!Mies ei viitsinyt katsella märehtimistäni kovinkaan kauaa, ja kun pojankin olotila vaikutti kohtuullisen vakaalta, uskaltauduimme ulos. Tänään todistettiin nimittäin sellainenkin ihme, että vaihteeksi EI satanut, joten tilanne oli hyödynnettävä. Kipaisimme siis päiväretkelle Aschaffenburgiin, lähistöllä olevaan sympaattiseen pienehköön kaupunkiin. 

Monissa Saksan pienemmissä kaupungeissa on ihanat keskustat. Nämä ovat niitä paikkoja, joita ei ilmeisesti katsottu tarpeelliseksi pommittaa maan tasalle sodan aikana, joten vanhat, säilyneet talot ovat saaneet seurakseen söpöjä uudempia, usein pastellinsävyisiä kavereita. Aschaffenburg kuuluu näihin paikkoihin, ja keskusta - toki kokonaisuudessaan kävelykatua, kuten täällä tyypillisesti vähän kaikkialla - on oikein soma paikka viettää lauantaipäivää. Kävelimme ympäriinsä nauttien raikkaasta kevätsäästä samalla kuin reporanka pikkumies nukkui rattaissaan. 

Nyt ei enää kyrsi niin mahdottomasti kuin tänään aamulla, mutta te kaikki Aachenissa treffaavat leidit ja muut täällä asuvat: eikö suunnitella uusi tapaaminen heti vaikka kesäksi? Eigentlich sollte ich jetzt in Aachen sein. Heute treffen sich finnische Bloggerinnen, die in der Gegend wohnen, das Treffen hatten wir schon lange geplant. Natürlich hat der Kleine aber letzte Nacht aber eine Magen-Darm-Grippe bekommen, und ich habe mich nicht getraut wegzufahren und alle anderen auch noch anzustecken. Mann, war ich sauer! Da es dem Kleinen aber irgendwann wieder einigermaßen gut ging und das Wetter recht grandios war, sind wir kurz nach Aschaffenburg gefahren. Die Sonne und die süße Altstadt haben meiner Laune gut getan.

Saattaisit myös pitää näistä

10 kommenttia

 1. Harmi, kun jouduit jättämään reissun väliin! Olisi kyllä hauska tulla mukaan, jos jokin uusi tapaaminen järkätään jossain suhteellisen helpon matkan päässä täältäkin. :) Tällä kertaa ajankohta oli itselleni vähän huono.

  Aschaffenburg vaikuttaa tosi viehättävältä pikkukaupungilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en meinannut millään päästä yli tästä harmistuksesta. Muita bloggaajia kun tapaa niin harvoin, tai käytännössä ei melkein koskaan. :( Mut eiköhän seuraavatkin treffit toteudu vielä tän vuoden puolella, kesällä tai syksyllä vaikkapa. Silloin sitten parempi tuuri ja toivottavasti sunkin aikataulut sopivat!

   Aschaffenburg on kieltämättä tosi kiva. Toi linna on hieno ja keskustan kävelykadut, kuppilat ja kapakat varsin sympaattisia. Tosi harvoin tulee käytyä, vaikka se on tässä ihan lähellä!

   Poista
 2. Harmitus oli varmasti melkoinen, mutta onneksi löytyi sentään noin kivaa oheistekemistä.

  Äänestän kesätapaamista Sveitsin liepeille! Kukapa ei haluaisi vaikkapa Freiburgiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy! Siellä pitäiskin taas käydä, viime visiitistä on jo vuosia.

   Poista
 3. Olit ajatuksissamme, Oili! Tai Olli, kuten kaikissa tekemissäsi varauksissa luki :-) Hienoa, ettei viikonloppusi kuitenkaan mennyt pää vessanpöntössä vaan pääsit aurinkoiseen ulkoilmaan. Tuuli oli Aachenissa aika kova, mutta tykättiin kaupungista kovasti. Syötiin ja juotiin ja taas syötiin! Ilman muuta uusi tapaaminen kesällä tai viimeistään syksyllä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo, yleensä olen täällä aina Olli kunnes toisin todistetaan. Kiva että tykkäsitte Aachenista! Meilläkin on toistaiseksi tilanne ihan ok ja pikkumies alkaa ehkä vihdoin parantua. Me ollaan vielä terveitä eli voi olla että käy niin hillitön tuuri että selvitään ilman pöntön halailua :) Ens treffeillä sitten nähdään!

   Poista
 4. Oli todella harmillista, ettet päässytkään mukaan tapaamiseen! Meillä oli tosiaan todella hauskaa ja ehdottomasti järjestetään pian uusi tapaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ens kerralla sitten mäkin tulen mukaan! Kiva että teillä oli hauskaa, kohtahan voiskin alkaa jo miettiä seuraavia treffejä :)

   Poista
 5. Kai tämmösta sattuu lapsiperheessä :-( Onneksi pääsitte aurinkoon! Ja mua harmitti yhtä paljon, etten päässyt.

  Jee, kesällä tai syksyllä Freiburgiin, sopii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä, nytkö unohtui vastata tähän! Mulla on täällä niin armottomat työnhakukuviot käynnissä että muut hommat uhkaa jäädä vähän puolitiehen. Mutta joo, ens kerralla sitten meille molemmille parempi tuuri ja sullekin taas toimiva jalka! Ja jos treffataan kesällä tai syksyllä, et ehdi pulkkamäkeenkään hajoittamaan paikkoja uudestaan ;)

   Poista