Höpsö materialisti ja vedenkeittimensä

helmikuuta 11, 2016


Minussa asuu varsin syvällä onnellinen materialisti. Ei ole lainkaan samantekevää, miltä omistamani tavarat näyttävät, oli sitten kyse ruokapöydän tuoleista tai kylppärissä majailevasta kasvorasvapurkista. En halua ostaa jatkuvasti kaikkea, mutta tavoitteeni on, että tekemäni hankinnat olivat kaikki niin ihania, että ne tekevät päivittäin onnelliseksi ihan vaan olemalla olemassa. 

Kun vanha vedenkeittimemme otti ja hajosi, piti etsiä pikavauhtia uusi. Kaupungin keittiö- ja sisustustavaraliikkeen loppuunmyynnissä hyllystä katseli tämä Steltonin haaleansininen kaveri. Voiko kauniimpaa vedenkeitintä ollakaan? Ja käsi ylös, onko kukaan koskaan edes yhdistänyt sanoja kaunis ja vedenkeitin samaan lauseeseen? 

Unser alter Wasserkocher ist kaputt und ein neuer musste schnell her. Er kommt aus dem Hause Stelton und ist wunderhübsch!

Saattaisit myös pitää näistä

12 kommenttia

 1. Ei todellakaan ole samantekevää! Kutsun itseäni samasta aiheesta eri nimellä: esteetikko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se onkin ehkä hieman salonkikelpoisempi nimitys, pitäiskin ottaa itsekin käyttöön!

   Poista
 2. Vedenkeitin on oikein kaunis, varsinkin puinen kahva! Näen asian aika samalla tavalla. En ymmärrä miski jotkut ihmiset koko ajan ostavat uutta. Tavarat eivät kuitenkaan mahdu minnekään ja on epäekoloogista, jos sitten täytyy heittää pois vanhoja asioita. Jos on kauniita esineita, ei ollenkaan synny mitään halua korvata niitä, vaan on joka päivä iloa katsoa niitä (ainakin näin minulle käy ;-)).

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana, mitenkähän mä saisin meidän entisen rikki, että voisi ostaa tuollaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän keittimen muovikannesta alkoi tipahdella murusia veteen. Totesimme, ettemme ehkä halua niitä ruokavalioomme ja tuli tarve uudelle hankinnalle. Näitä on hei myös termareina, jos semmoiselle olisi ennemminkin tarvetta! ;)

   Poista
 4. Siis tosi kaunis vedenkeitin, kyllä tuohon mielellään vaihtaisi meidän metallisen ruman vedenkeittimen milloin vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ihanaa, että on tehty näin kaunis yksilö - kuka ihme onkaan sanonut, että niiden pitää aina olla semmoisia rumiluksia?

   Poista
 5. Ei siinä ole mitään höpsöä, höpsis! Miksi on vakavammin otettavaa, jos käyttöesine on testivoittaja kuin että se on kaunis (ja toimiva)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta kyllä. Ja siis toimivuus on kyllä ehdottoman tärkeää! En kestä yhtään huonosti toimivia tuotteita, olkoon miten kauniita tahansa.

   Poista
 6. Apua miten ihana! Voi kun meidän vedenkeitinkin alkaisi osoittaa hyytymisen merkkejä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ja nyt herää kysymys, miksi kaikki maailman muut vedenkeittimet ovat ratkaisevasti vähemmän ihania. Mulle ei ollut tullut aiemmin edes mieleen, että tämänkin vehkeen voisi valmistaa myös kauniina versiona.

   Poista