Pandapaita kaksivuotiaalle

helmikuuta 19, 2016

viljamin puoti pandakangas, nosh ilmaiskaava paita

Tuntemamme herrasmies täytti tuossa vuoden vaihteessa kaksi. Ompelin hänelle lahjaksi simppelin paidan Viljamin puodin pandakankaasta. En osannut päättää, minkäväriset resorit laittaisin, joten tein kaikki eri värillä. Sopivat pandojen monivärisiin ilmapalloihin ja muistuttavat siitä, ettei tämä elämä oikeastaan ole kovinkaan vakavaa. 

Kaavana on Noshin sivujen ilmaiskaava, jota lyhensin jonkin verran. Se on sellaisenaan tosi pitkä ja kapea eikä sovi ainakaan meidän kuitenkin kohtuullisen pitkälle ja hoikalle pojalle. Näin paita tuntuu olevan parempi lahjan saajalle. 

nosh ilmaiskaava, nosh paita, viljamin puoti pandatrikoo
Ein junger Mann ist zwei geworden - ein guter Anlass, was zu nähen! Der Pandastoff ist von Viljamin puoti und ich habe ihn beim Sonnenschnuckel gekauft. Den Schnittmuster kann jeder auf der Nosh-Webseite runterladen. Ich habe ihn etwas gekürzt, weil er recht lang ist. 

Saattaisit myös pitää näistä

4 kommenttia

 1. Täällä kanssa juuri vietän iltaa leikkaamalla kankaita ja sama kaava käytössä - lyhensin minäkin. Toi panda on kyllä ihana! Ehkä sitä joutuu vielä hankkimaan, kunhan vanhoja kankaita on saanut ensin hieman tuhottua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en kyllä hanki pojalle yhtään mitään ennen kuin noi vanhat on ensin käytetty. Raja menee siinä, että kangashyllyyn ei enää mahdu mitään :) Pitäis taas aktivoitua ompelemaan noita lastenvaatteita lisää, yksi vauvalahjakin on ollut leikattuna jo varmaan kaks kuukautta ja vaikka valkkasin silloin tarkoituksella ison koon, alkaa varmaan kohta olla kiire tai se on pian liian pieni... Itselle ompelu on nyt ollut kiinnostavampaa!

   Poista
  2. Mäkin uskalsin vihdoin kokeilla tehdä itselle jotain ja ohhoh, siitähän tuli hyvä! Joten ehkä itselle tulee täälläkin jatkossa ommeltua jonkin verran :)

   Poista