Paluu arjentapaiseen tilaan

helmikuuta 21, 2016

Ystävän vierailun ja muiden kuvioiden takia olen ollut viimeiset pari viikkoa enemmän tai vähemmän lomatunnelmissa. Nyt pitäisikin taas tarttua itseään mielellään kaksinkin käsin niskasta kiinni ja siirtyä moodiin, jossa saa jotain aikaiseksikin. 

Viikonloppuisin nautimme hitaahkoista aamuista - tai siis toinen meistä vanhemmista, toisenhan on noustava jotakuinkin rutiininomaisesti seitsemältä lapsen kanssa. Tänään olisi ollut minun vuoroni nukkua pidempään, mutta päätin kerätä pari hyvä vaimo -pistettä ja antaa selvästi väsyneemmän puolison jäädä sänkyyn. 


Keskustan kukkamyyjä on kökötellyt paikallaan koko (niinkutsutun) talven, joten tulppaanikimput ja värikkäät mummokukat (hortonomi tässä terve) eivät tulleet yllätyksenä. En ostanut mitään, koska leikkokukat, niin ihania kuin ovatkin, eivät oikein sovi tähän asuntoon ja elämäntilanteeseen. Kukkakimppu tarvitsee rauhallisen tilan, jossa se voi rauhassa olla huomion keskipisteenä ilman taistelua tilasta lehtien, kirjeiden, mukien ja pikkuautojen kanssa ja vailla pieniä, kiinnostuneita sormia. Palaan asiaan seuraavassa asunnossa.

Nyt on aika siirtyä takaisin sorvin äärelle, tulevaisuuteni nimittäin odottaa selkenemistä muutamallakin osa-alueella. Mukavaa sunnuntaita juuri Sinulle!

Nach dem Besuch unserer Freundin kehrt der Alltag so langsam zurück. 

Saattaisit myös pitää näistä

6 kommenttia

 1. Mukavaa alkavaa viikkoa Oili, toivottavasti kaikki selkiää suotuisasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Kyllä täällä näkyy jo vähän valoa tunnelin päässä, saan väikkärin nimittäin korjattavaksi huomenna (iik) ja vihdoin tuli kutsu työhaastatteluunkin niiden iänikuisten standardivastausten sijaan :)

   Poista
 2. Sullahan on siellä vallan jännät ajat menossa! Onnea työhaastatteluun ja tsemppiä myös väikkärin kanssa! Niin, noi ylemmät kukat ovat kevätesikoita, jos niitä tarkoitit? Mun on ostettava niitä joka kevät eri väreissä parvekkeelle, niin ihanasti tuovat väriä vielä muuten suht värittömään kevääseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on! Kiitokset :) Ja kyllä, juuri niitä kevätesikoita tarkoitin. En jostain syystä pysty painamaan niiden nimeä mieleen, joten mulle ne on aina mummokukkia - meidän mummolassa oli noita ja siitä nimitys. Ovat kyllä ihana väripläjäys tuolla kaupungillakin, eivätkä tosiaan hinnalla pilattuja. Noita sai eurolla kappale, mikä on musta varsin ok!

   Poista
 3. Voi mä odotan sun postauksia tulevasta! Nämä kuvat ja tunnelma oli taas ihania. Nyt kun olen ollut viikon Suomessa, nuo värit tuntuvat niin ihanan etäisiltä ja ihmeellisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Suomessa taitaa olla varsin väritöntä tähän aikaan vuodesta. Niin on kyllä itse asiassa täälläkin, tätä harmautta voisi kutsua jo skandaaliksi, niin pitkään se on jatkunut. Mutta onneksi väriäkin löytää kun pitää silmät auki! Mukavaa viikkoa sulle! :)

   Poista