Ulkosuomalaisten bloggaajien tapaaminen Aachenissa

tammikuuta 19, 2016

Olen usein harmitellut ulkomailta suomeksi bloggaamisen väistämätöntä haittapuolta eli sitä, ettei muiden bloggaajien tapaaminen ole aivan yksinkertaista. Blogatessa tutustuu kivoilta vaikuttaviin tyyppeihin, mutta eipä heitä tule helposti koskaan tavattua välimatkan takia. Välillä olisi myös kiva jutella bloggaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä.

Nyt asiaan on tulossa muutos, sillä olemme Eau de Cologne - ja London and Beyond -blogien kanssa järjestämässä treffejä Aacheniin helmikuun viimeiselle viikonlopulle. Olen ideasta aika innoissani, etenkin koska olen varma, että voisin olla paremminkin perillä tämän seutukunnan asukkaiden blogeista. Treffipaikaksi valikoitui Aachen vähän sattumanvaraisesti, eikä kukaan meistä tiedä kaupungista ennalta juuri mitään. Eihän se haittaa, tulee samalla nähtyä jotain uutta! 

Aacheniinhan pääsee Saksan lisäksi kätevästi myös Belgiasta, Luxemburgista ja Hollannista, joten jos sijaitset kivalla etäisyydellä kaupungista, liity ihmeessä seuraan! Treffien Facebook-sivulle ilmestyy lisää tietoa aiheesta, kunhan sitä syntyy. 

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Kiva idea. olispa kiva päästä tällasiin tapaamisiin tulevaisuudessa mukaan :-) Terveisiä Hampurista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa nytkin mukaan, jos vauvakuviot antavat myöten :) Ja toivon, että tästä tulee nyt vaikka jokavuotinen perinne, ens kerralla sitten treffit jossain vähän keskemmällä Saksaa. Sitten on helpompi saapua vähän kauempaakin pohjoisesta tai etelästä!

      Poista