Designmarkkinoilla

joulukuuta 09, 2015


Meillä järjestettiin viikonloppuna designmarkkinat, ja sinnehän oli päästävä. Ajoitus osui ihan nappiin, koska tällaisista tapahtumista pitävä siskoni oli itsenäisyyspäiväviikonlopun meillä kylässä. Onhan näitä markkinoita ollut ennenkin, mutta näistä tykkäsin aivan erityisen paljon. Paikalla oli toinen toistaan upeampia tuotteita. En itse niinkään pidä itse tehdyistä jutuista, jotka huutavat olevansa itse tehtyjä, mikäli ymmärrätte mitä tarkoitan. 
Tässä yllä ja alla oleva ständi oli .täydellinen. Tuotteiden takaa löytyy kahden hengen pikkufirma nimeltään nice nice nice. He tekevät huiveja, peittoja, sukkia, riipuksia, paperituotteita ja muuta ihanaa, kaikki graafisilla kuvioilla ja tosi kivoilla väreillä höystettyinä. Tyynynpäällisten rekkiin jättäminen vaati suurta mielenlujuutta, mutta ylläolevan kuvan persikan(tai korallin) värisen merinovillahuivin kotiutin. 


Am Wochenende war ich mit meiner Schwester auf dem SCHEE Designmarkt in Darmstadt. Er hat mir sehr gut gefallen! Es gab richtig schöne Sachen, die genau meinen Geschmack getroffen haben. Besonders schön fand ich alles von nice nice nice, einer kleinen Marke aus Aachen. Ich hätte alles kaufen können! 

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Designmarkkinat on sitten kivoja. :) Parasta on jos mukana on nimenomaan pieniä yrityksiä, ei aina ne isot hallitsevat. Meillä on omassa kotikaupungissa loppukuusta designmarkkinat, sitä oikein odotan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on! Mä en ole jotenkin törmännyt täällä vielä usein tämmösiin oikeasti kivoihin markkinoihin. Monissa on ollut paljon niitä huovutettuja tätiasusteita ja muita, jotka eivät vaan kertakaikkisesti ole sitä, mitä itse haen. Onkin tuntunut, että oon enemmän perillä suomalaisesta designskenestä, mutta nyt alkaa onneksi löytyä kivoja saksalaisiakin juttuja.

      Poista