Sunnuntaikävelyllä

marraskuuta 16, 2015



Eilen piipahdimme Wiesbadenissa kavereiden luona brunssilla. Saavutettuamme pisteen, jossa kukaan ei enää voinut syödä yhtään mitään, lähdimme kävelylle. Marraskuu on ollut ihmeellisen lämmin, ja asteita on ollut parhaimmillaan yli viisitoista (tämä selittää mm. sen, miksei tässä blogissa ole liiemmin nähty mitään joulufiilistelyjuttuja, pääni sisällä kun on menossa syyskuu). Meidän arkemme on ollut jo hetken aikaa sellaista, ettei aikaa tai viitseliäisyyttä kävelyretkille ole juuri ollut. Siksi olikin erityisen mukavaa käydä tutustumassa Wiesbadeniin hieman myös jalkaisin. Huomasin yllätyksekseni miettiväni, että kyllä tämä marraskuukin voi olla varsin mukavaa aikaa. Ruksia seinään ja kiitos säiden jumalille!



Am Sonntag waren wir in Wiesbaden bei Freunden zum Brunchen eingeladen. Irgendwann kam der Zeitpunkt, wo niemand mehr essen konnte, und wir sind spazieren gegangen. Es ist zur Zeit so warm, dass ich mich selbst überrascht habe und gedacht habe, dass November doch gar nicht so schlimm ist. 

Saattaisit myös pitää näistä

2 kommenttia

  1. Melkein mun mestat mainittu! Milloin käytte Mainzissa, että saadaan siitäkin tänne maininta?

    Fanitan muuten suurella sydämellä viimeistä kuvaa, tosi onnistunut otos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooo ehkä sinnekin asti tulee joskus mentyä, tai sitten ei... tunnet meidät varmaan niin hyvin, että osaat arvioida, miten aktiivisia lähiseutumatkailijoita olemme. Mut ollaan kyllä London and Beyond -Leenan kanssa puhuttu treffeistä Mainzissa joten katotaan! Ja kiitos, mustakin siitä tuli hyvä! Toi polku kirkolle oli niin maino että harvinaisesti tiesin jo kuvatessani että näistä otoksista tuleekin jotain :)

      Poista