Laukkulöytö

helmikuuta 16, 2015

the bridge laukku
Olin miettinyt itsekseni, että olisi aika hankkia uusi ruskea laukku, edellinen kun on kärsinyt allekirjoittaneen olemattomasta nahanhoitoinnostuksesta. Mikähän siinä onkin, että kesti vuosia tajuta, että nahkatuotteita kannattaa hoitaa? No, ollessani viikonloppuna kaupungilla muilla asioilla, tuli tämä kaunokainen vastaan, roimassa alessa vieläpä.  

Nahkalaukut ovat aina olleet vähän hankala aihe. Ulkonäöllisesti eniten miellyttävät, hillityn tyylikkäät yksilöt löytyvät useimmiten selektiivisten merkkien mallistoista (jännä juttu), mutta en ole valmis maksamaan laukusta lähellekään nelinumeroista summaa. Tämä minulle entuudestaan tuntemattoman The Bridge -merkin laukku on kivan yksinkertainen olematta silti tylsä, ja kokokin on juuri kohdallaan: sisään mahtuu riittävästi tavaraa, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että kantimesta tulisi painoltaan kivirekeen verrattava. Nyt kevät saa tulla, näen jo itseni mekko päällä, ballerinat jalassa ja laukku olalla matkalla puistoon!

the bridge laukku
Kaum hatte ich gedacht, dass eine neue Tasche langsam eine nötige Investition wäre, habe ich am Wochenende zufällig eine hübsche gefunden, sogar stark reduziert. Handtaschen sind bei mir  schon immer ein schwieriges Thema: am besten gefallen mir meistens die ganz teuren (überraschend), aber ich bin nicht bereit, eine vierstellige Summe für eine Tasche auszugeben. Ich finde, dass diese schön schlicht aber nicht langweilig ist, und die Größe passt genau. Jetzt kann der Frühling kommen, ich sehe mich schon in Sommerkleid und Ballerinas die Tasche tragend richtug Park laufen!

Saattaisit myös pitää näistä

5 kommenttia

 1. Kivan näköinen toi laukku, kelpaisi mullekin! Vaikka olen taas (oho) toista vuotta marimekon arkkitehti-laukku olalla liikkunut, kun se vain on niin kätevä... Kiitos muistutuksesta, että täytyy taas tähystää uutta laukkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekon laukut on kyllä kivoja - toisten olalla! Jostain syystä en oikein osaa käyttää niitä ite. Joku siinä hommassa mättää :( Sisko sen sijaan on innokas Marimekon kantaja. Onkos se sun laukku se, mitä ehostit joskus muinoin?

   Poista
  2. No just se sama laukku :-) Säästin siihen laukkuun ties kuin kauan ja ostin kun olin 18/19-kesäinen. Käytin ahkerasti, sitten remmi hajosi, Marimekko korjasi, taas oli kauan käytössä. Sitten oli ehkä 10 vuotta tauko, ja värjäyksen jälkeen olen taas käyttänyt.
   Eihän se mikään naisellinen veskassi ole, mutta niin käytännöllinen! Ja suomalainen ;-)))

   Poista
 2. Kiva laukku, vanha hyvä merkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon selvästi ulkona skenestä kun en ollut koskaan kuullutkaan!

   Poista