Ilahduta blogikaveria

helmikuuta 15, 2015

kukkakimppu tulppaani
Tänä viikonloppuna tapahtui jotain varsin erityistä. Vietin kaksi vuorokautta yksin kotona, ensimmäistä kertaa sitten toukokuun. Heti ensi alkuun siivosin koko asunnon. En osaa oikein rentoutua sotkun keskellä. Olen myös kokkaillut, ommellut ja urheillut - sekä nukkunut niitä täysiä yöunia. Perjantaina töiden jälkeen hain itse itselleni kukkia, koska tilanne suorastaan huusi niitä. Maljakkoa voi vielä pitää tolleen boheemisti kirja- ja lehtikasan päällä jakkaralla, kohta pieni täystuho estää moiset yritelmät vuosikausiksi.

Tohkeissaan-blogin Katri lähetti tänne suorastaan harvinaisen mukavan haasteen, ilahduta blogikaveria. Alunperin se on lähtöisin Tipulasta. Luen kohtuullisen paljon blogeja, ja ne ovat olleet kiinteä osa elämääni jo useiden vuosien ajan. On kiva ajatus ilahduttaa muutaman lempiblogin kirjoittajaa kiitoksena siitä, että he piristävät arjen lukuhetkiäni. Ilahdutettavia olisi oikeastaan vaikka kuinka, mutta valitsin nyt tällä kertaa 

Things to make and do -blogin Maijan, joka jaksaa aina inspiroida käsityöjutuillaan ja kirjoittaa myös vauva- ja sisustusjutuista mukavan elämänmakuisesti,

No home without you -blogin käsittämättömän luovan ja lahjakkaan Kaisan, jonka blogi on valtavan kaunis

sekä 

Rimman, jonka valokuvia jaksan aina ihailla.

Haasteen säännöt ovat seuraavat:

Kerro haasteen säännöt ja haasta mukaan valitsemasi bloggaajat. Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla - esim. postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikka kommentin tai sähköpostin välityksellä, kaikki keinot ovat sallittuja ja sopivia! :)

-----

Ich war dieses Wochenende zwei Tage alleine zu Hause. Zuerst habe ich die Wohnung geputzt - ich kann mich nicht richtig entspannen, wenn es zu unordentlich ist. Ich habe auch gekocht, genäht und die Zeit genossen - und natürlich auch geschlafen! Am Freitag habe ich auch zu Feier des Tages Blumen gekauft. Ansonsten geht es um Blogger, die ich erheitern möchte - das ist leider alles nur auf Finnisch. 

Saattaisit myös pitää näistä

10 kommenttia

 1. Hih voi ihana! Kiitos kauniista sanoista <3 Minäkin jaksan aina käydä ihmettelemässä sinun ihania kätten töitä! Ja kuvauksessa olet kyllä kehittynyt ihan huimasti! :) Minä ja haasteet ollaan huono kombo, sillä nyt vasta vastasin haasteeseen jonka sain joskus viime keväänä :D Apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, sama täällä! Tää kuitenkin oli vähän eri maata, kun saisi ihan konkreettisesti tehdä jotain :)

   Poista
 2. Onpas tullut ihan hävyttömän pitkä tauko kommentointiin! Nyt on kuitenkin pakko mainita, että jaksan aina ihmetellä niitä joilla on noita kirjapino ja kukka -asetelmia esim. yöpöydällä. Eihän ne voi arjessa toimia...tai sitten niillä ihmisillä ei ole vissiin vaan sitä koiraa tai pientä lasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, siksi juuri nautin tästä luultavasti lajinsa viimeisestä yksilöstä ;)

   Poista
 3. Kiitos kaunis! Yritän lähteä haasteeseen mukaan, jos suinkin ehdin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Toivottavasti ehdit, mulla on jo ilahdutusidea valmiina :)

   Poista
 4. Oi, olitpa nopea! Itsellä myös meinaavat aina haasteet venyä.. Mutta ajattelin, että olisipa hauska ilahduttaa oikein merten taakse. :) voisitko lähettää minulle osoitteesi s-postilla katriah12@gmail.com?

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis ja kiva blogi! Kiitos tästä. Ahmin nyt näitä sun postauksiasi oikein urakalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, miten mieltä lämmittävä kommentti! Mukavaa että löysit tänne.

   Poista